CETUSAN MINDA

...SeLesai di Hujung 2010..

Alhamdulillah..
Hampir penghujung cuti...Sebelum  2010 berakhir
Siap sudah...projek cuti2an!

Ingat tak lagi tentang 
SEJenak BerMotiVasi??
(.... pernah dikeluarkan n3 berkenaan nya...)

 Dan inilah kesudahan projeknya 
:
:
:
MEI/2011


JUNE/2011


JULAI/2011


OGOS/2011


SEPTEMBER/2011


OKTOBER/2011


NOVEMBER/2011
 
Sekian...
Ops!! 
Sebelum itu...Sempena n3 terakhir 2010
Ingin ucapkan 
Selamat Tahun Baru 2011
Untuk Teman-Teman Sekalian...
:)

....Kalendar Januari 2011...dah ditanda tarikh2 penting...
rasanya dah tak tertinggal kutt!!

32 comments:

TK said...

Slamat Tahun Baru sis! Terimaksih banyak2 for the friendship selama ni.
Appreciate it so much!!

luahfikiran said...

SALAM,
JUGA MENGUCAPKAN SELAMAT TAHUN BARU 2011. SEMOGA TAHUN2 MENDATANG DAPAT DIISI DENGAN AMALAN2 KEBAIKAN

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:):)

Moga kitak sihat hendaknya di sinun serta senantiasa dalam perlindungan~NYA..:)

Alhamdulillah, syukur kita masih diberikan kesempatan untuk terus berada di mukabumi ni. Mudah-mudahan Allah beri mudah untuk kita melakukan tanggungjawab kita seterusnya...

Ermmm...dah semuanya bertanda di kalendar kitak, ada buah strawberi gik ya...:)

ieda said...

selamat tahun baru akak :)

Afida Anuar said...

My dear kak tinie...selamat tahun baruu.... 2011...semoga mantap2 selalu..;)

Kamsiah said...

selamatv tahun baru dan selamat kembali kesekolah cikgu...

hazeleyed lady said...

Ass-Salam dear Tinie

Thank you for being my sweet sister through out the years...
Mendoakan setiap keRahmatan dan keberkatan Allah serta dikurniakan kesihatan yang berpanjangan buat Tinie dan keluarga.
SELAMAT TAHUN BARU 2011

sal said...

assalamualaikum TINIE..

Wah, cepatnya dah siap projek dan aktiviti menjelang tahun 2011..moga ia dpt dijalankan mengikut perancangan kita..
SELAMAT MENYAMBUT 2011, Moga kita antara yg bertuah melangkah ke thn hadapan. ..

ckLah@xiiinam said...

Selamat kembali ke sekolah...

kak Erna said...

salam tini..
selamat menyambut ketibaan tahun baru 2011..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Aduhai rajin sangat2 ckg Kartini ni, siap dgn azam sampai hujung tahun hadapan! Hai bilalah saya ni nak menjejaki langkah ckg ni? Idea byk tapi tak terkejar saya, malah bila tgk ckg Kartini dah mulakan anjakan paradigma, saya pula terfikir bilalah pula paradigma tu nak anjakkan saya!

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Admin P@P said...

Salam.
Tahniah kerana kejayaan melaksanakan segala projek yang telah dirancang.

2011 ada banyak lagi projek menanti...

TQ

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

My lovely sis Tinie :-)

moga akak dan keluarga sentiasa sihat hendaknya.. Selamat tahun baru.. semoga yg akan datang terus menyinar.. InsyaAllah.. T.kasih atas perkenalan kita yg sudah berginjak setahun lebih kalau tak salah... manis perkenalan cyber ni.. ;-)

Selamat kembali berkhidmat cikgu!

Salam Manis
Maiza~~~

al-lavendari said...

usaha memang tangga kejayaan,
bertangguh memang punca masalah.

selamat tahun baru 2011.

n.hasleena said...

Selamat Tahun Baru Kak Kartini :)

Pn Kartini said...

Salam My dear TK

Tksh juga utk persahabatan yaa:)
& juga kesudian ke blog CM ni yaa..:)

Selamat Tahun Baru 2011 ..;)

Pn Kartini said...

To Mr LF..:)

Salam:)
InsyaAllah...mudah2an:)
Moga dengan kebaikan yang ikhlas itu akak memberi keberkatannya jua..:)

Selamat TAhun BAru 2011:)

Pn Kartini said...

To mr Abd Razak...
Salam:)
Moga kitak sihat2 di sinun..:)
Tksh utk kata2 ktk yg penuh bermakna tuk..
Sesungguhnya itulh pengharapan setiap antara kita..
Moga ia mendtgkn kebaikan yg berpjgan...InsyaAllah:):)

Tq kitak..
Ermmm..ada maksud tersendiri strawberry tukk...:):)

Pn Kartini said...

Salam my dear dik idea..:)

Selamat tahun baru 2011 yaa...
Moga terus success yaa:)

Pn Kartini said...

Salam my dear dik fida...:)

Selamat tahun baru 2011...moga dipenuhi keberkatan Dan kebahagiaan...:)

Er..er..er....akak yg mantap kee..blog yg mantap nih?....heheheh

Pn Kartini said...

Salam Pn kamsiah...

Selamat tahun baru 2011....:)
Moga persahabatan terus terjalin...:)

Pn Kartini said...

Salam to my dear sis hazeleyed...:)

Tksh sis...sebegitulah jua pengharapannya utk akak sekeluarga..mendoakan yang terbaik sepjg 2011
Tq sis..utk persahabatan:):)

Selamat tahun baru 2011:):)

Pn Kartini said...

Salam buat kak sal..:)

Selamat tahun baru 2011..

Mudah2an sis...moga terabit mendatangi kita..insyaAllah..:)
Take care sis;)

Pn Kartini said...

Salam buat sis Cklah...:)

Sama2lah kita sis...
Moga berkobar2 nan berbara mendidik ank2 didik....:):)

Pn Kartini said...

Salam buat kak Erna...:)

Selamat tahun baru 2011 sis...:):)

Moga akak sekeluarga dilimpahi kebahagiaan..Dan dimurahkan rezeki...moga segala kebaikan mendtgi akak...insyaAllah..:)

Pn Kartini said...

Salam buat mr sifu Tajnur..:)

Tiada apa2 anjakan paradigmanya...cuma terpanggil utk membuat sesuatu yg semmgnya dipertanggungjawabkan...moga ia kan memberi manfaatnya..insyaAllah...:):)

Pn Kartini said...

Salam....buat mr Imanshah

Tksh utk ucapannya....
Happy besday dari akak juga nii...

Moga di tahun2011 dipenuhi dgn segala kebaikan buat iman....:)

Pn Kartini said...

Salam buat Mr P@P..

Bila dah masuk ke tahun 2011...smmgnya byk yg menanti..yg perlu dilaksana..yg pastinya melbtkan cabaran & dugaannya.......
Moga dipermudahkan....:)

Selamat tahun baru 2011:)

Pn Kartini said...

Salam buat my dear dike Maiza..:)

Semoga maiza dimurahkan rezeki..diberikan kesihatan yg baik....disinari kebahagiaan..Dan ketabahan dalam mengharungi liku2 kehidupan ini.....Amin.....:)

Pn Kartini said...

Salam buat Tn hj AL..

Selamat tahun baru 2011....

Itulah...bila bertangguh mula lah nanti terkial2...aduhai..:)

Pn Kartini said...

Salam buat my dear leena

Selamat Tahun Baru 2011
Moga leena sentiasa bahagia disamping family tersayang:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran