CETUSAN MINDA

..kerana diriku......--> di TAG..

Sepertimana yang telah diTAG oleh Sis CT
Maka selesaillah sudah tugas
biarpun mungkin terlewat skit utk menjawabnya...
er.er.....tapi tak deklah sampai berzaman!kan ..kan..kan
(...ye laa..soklan PTK pun objektif maaa..heheheh)
Tapi yang penting.....permintaan tidak dihampakan...

er..er..
Ampunn yaa sis..
andai jawapan tidak memuaskan !!!!
:
:
:
:
:
:
V

Soalan-Soalan  Cepumasnya  :


Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?...
  • Oooo..satu2nya blog yang terkadang buat diri duk fikir sorang2 camneee leh akak sorang niii leh  update 2-3-4 n3 lam sehari..hehhee..kiranya memang tabik spring lahh utk blog lesungbatu.blogspot  nih..hehe.nama blog kepunyaan akak CT ni pun klasik ekk..
  • Rasa memang blog ni macam2 ada..berinformasi gitu..(er..er..bukan bodek haa..satu kenyataan niii)....pe2..teruskan berblog sis!!
Kenangan manis dalam hidup anda...
  • emmm...kenangan manis yaa..!!uishh!!...banyak kalau nak share di sini..maunya 3 hari 3 malam duk citer tu jee...kan boring lak kan..:)kesian pula...
  • Pe2...Syukur padaNya utk setiap kenangan yang manis2 & terbaik  ...Alhamdulillah..
Kenangan pahit dalam hidup anda...
  • Oohhh tidakkkkkkk.....orang cakap kalau nak awet muda ..kenang yang indah2 jee...yang kelat2 tuu..yang pahit bak hempedu tuu..campak jauh2....tidak perlu berpaling lagi...Jangan pandang belakang!!!..terus mara ..yelah kan..pe2..hidup perlu diteruskan walau pahit kelat mana sekalipun...;)
Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang ini?...
  • Syukur alhamdulillah,......menerima seadanya..lagipun segalanya dalam ketentuanNya jua...:)sentiasa memohon agar terbaik mendatangi hidup ini...InsyaAllah
Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai...
  • Pertama...er...er..........Kena bagi tahu kee..erk!!
  • Kedua....ermm..erm...no komenlah..hehe..
  • Ketiga......(sambil merenung jauh dengan pandangan mata yang  tajam...)...uhh!Biar hanya Dia yang tahu....-----> Biarlah rahsia!
Tag 5 orang untuk award ini!!....
..aduhaii.....yang ni i skiplah ekk..nanti kalau bagi 5 je..mesti ada yang lain dakwa nihh....heheh
...apa kata i bagi je award ni pada semua teman bloggers yang sudi terjah ke blog CM ini..:)Tq yaa

Harap Sis CT berpuas hati
Maka dengan ini...
izinkan adinda mengambil award ni yaa....
:)
Thanks Sis...




** baru je selesai jawab Tag ni..
tup2 mamawana lakk mengetag diri ni..hehehe
Mama...acikan tak masuk contest tu..
yelah sebab YAKIN tak ada chance nak menang ..huhuhuu
:)pe2...Luv U mamawana..!!;)

8 comments:

kakcik said...

Tinie sayang...

semoga sejahtera dan ceria selalu.

Kakcik kalau bab jawab tag... memang kakcik dapat F9! :)

ibuintan said...

as salam Tinie,

pagi-pagi pakai kwetek,

pagi ni jawab tag

hahaha ....chantek jawapannya

Idalara said...

Salam dear tinie..
tag mengetag ni mcm musim lak kan...tp kak ida palinglah tak sempat nk jwb tag..hehehe...

ps dpt gak tag dr mamawana..tp ampun..tak sempat nk join contest

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:):)

Moga kitak sihat hendaknya dan sentiasa dalam perlindung~Nya..

Ermmmm rajin kitak jawab tag...tapi jawapan biarlah rahsia ya sik aci nar juak hehehe alu sik ada jawapan bab impian ya! Nang sik aci!

P/S: Bok balit tok penat jalan dari pagi tadik sampey tengah malam tok adoheh..:):)

Pn Kartini said...

tO MY dear kakCikS

Salam sis:)

Alahai sis...kiranya samalah dgn tini ni...memang tak pandailah nak menjawabnya...tu yang lambat jee nak siapkan tag tuuh!

Pe2 moga akak sihat2 di sana..dan makin ceria gituu...:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan

Salam sis..:)

er..er..pandai akak berpantun dua kerat ekk..hehehe

Ermm...kalau akak suka dgn jawapan tu..kiranya oklah tu..hehe

MOga sis sht di sana:)

Pn Kartini said...

To My dear Sis idalara:)

Salam sis..
Moga akak sentiasa dilindungiNya dan cerIA2 Selalu..:)

Mmg paling menggerunkan pasal tag mengetag nihh...aduhaii..
(al-maklumlah..spesies darah gemuruh kut..heheh)

Pn Kartini said...

Salam to Mr Abd Razak:)

Moga kitAk sihat walau mana jua ktk berada..:)

Aduheh...kiranya acilah tuu...janji cuba menjawab juak bahh..:)
(...mmg sik terror gilak nak menjawab tag2 nih..grr!!)

p/s:wow!!!pecah rekod kitak owhh...jalan2nya sampey tgh malam..hehehe:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran