CETUSAN MINDA

Sudilah Menerima...

Salam....

Kenapa Berblog??
errmm..jawapannya,
sekadar untuk mengisi ruang waktu..minat
 & yang pastinya untuk mengekspresi apa yang dirasa
serta apa yang terlintas di fikiran...

&

Setiap kali menerima kunjungan dari teman blogger
memang menggembirakan..
Dan begitu juga setiap kali 
menerima follower baru bagaikan spontan
akan terucap
"THANK YOU!!!!!"


Dan
Hari ini...Alhamdulillah
Mencecah jua ke angka 200
(...biarpun masih ke belakang..berbanding blog2 teman yang 
lebih mantap gitu dgn follower yang beratus2 ramainya..huhuhu...)

&
Sebagai menghargai SEMUA followers Blog CM..
Sudi-sudikanlah menerima award yang tidak seberapa ini..
:
:
V


Terima kasih ..
Sememangnya kehadiran kalian memang dihargai..!
:)


 
** Terimakasih untuk NOR yang menggenapkan angka ke-200!!

40 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:):)

MOga kitak sentiasa dalam perlindungan~Nya dan dikurniakan kesihatan yang baik..

Terima kasih kitak atas award yang diberi..:)

Dan..

Kitaklah antara followers kamek yang paling setia sentiasa memberi komen di blog kamek..tq :):)

P/S : Terima kasih mendoakan, alhamdulillah kamek dah selamat tiba di rumah semalam..:)

n.hasleena said...

Sama-sama kita membuat perkongsian yang bermanfaat dengan dunia blog ini.. :)

kakcik said...

Terima kasih Tinie...

blog kakcik pun tak sampai 200 orang yang sudi mengikuti... tak mengapa, yang penting kita saling bersahabat di maya ini... :)

gadisBunga said...

blogging kerana seronok2...tapi lepas kenal kwn2 blog yg best2, mmg naik semangat. :)

ibuintan said...

TERIMA KASIH TINIE,

dah ambil dah... semoga ukhwah di alam maya berpanjangan

Werdah said...

Salam Tinie..

Terima kasih ya Tinie.. kak ni belum pandai nak create cipta award.. setakat ni selalu menerima je.. terima kasih sekali lagi.. semoga ikatan ukhwah berkekalan...insyaAllah...

TK said...

Tahniah kak..dah 200 followers.
Thanks for this award and thanks for being such a wonderful blogger friend!

Kamsiah said...

salam
semoga ikatan ukhuwah berpanjangan walau tak peranh bersua...mana tahu suatu hari jika diizinkanNYA..

Zaitun said...

Salam Tinie

Terima kasih sudi pelawa nanti kak Zai ambik.

IMANSHAH said...

Salam, tahniah kak teruskan menulis...follower tak penting tapi ilmu yang disampaikan itu lebih baik dari segalanya

ieda said...

oh cantiknya kak award tuu .. saya amik ye , buat muke x malu heheheh

Sha said...

salam:)

Tq. Award utk kali kedua akk terima dr Tiny. Nnti akk ambil, dah dipelawa...

Akk tak pandailah nak cipta award... baru belajar le.

Afida Anuar said...

Salam my dear kak tinie, thanks for the award.. insyaAllah nnti senang fida amik..err....

annie said...

salam tinie, tahniah dah mencecah angka 200, sayupnyaaaa dr akak. Tq, akk ambik award ye..

abiummi_khalish said...

syakirin awi kak...:-) moga ukhuwah berkekalan hingga hujung nyawa...

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Salam:)
Alhamdulillah..selamat sampey kitak ke Kuching..MOga ktk dilimpahi rezeki dan dianugerahkan kesihatan yang baik serta dilindungiNya selalu..Amin..:)

Aukk..ktk mmg setia owhhh...setia memberi komen!Tksh byk2..ats sokongan ktk utk kmk berblog tuk..:)

tq ktk:)

Pn Kartini said...

To my dear leena:)

Salam dear:)
InsyaAllah..selagi diizinkanNya..:)
mmg berblog antara hobi mengetop utk akak nihh....aduhaii..minat utk berkongsi info:)Tq yaa leena sudi terima award:)

Pn Kartini said...

To my lovely lovely KakCikS...:)

Salam sis..:)
Alahai sis...dari firasat tinie blog akak pastinya lagi ngetop gituu...:):)akak ramai peminat tauuu...:):)
Moga akak sentiasa sudi menjadi sahabat..kekanda.. tinie yaaa;)tq sis

Pn Kartini said...

To my dear dik GB

Salam dear..:)
itulah..berblog terkdg ketagih lakk..
hehehe...bila ada sahabat2 di sini mmg pencetus semangat utk terus berblog!!
Pe2..tq dear:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan:)
Salam sis..:)

SAMA-SAMA KASIH SIS..:):)Tq yaa sudi terimanya...suka tinie:)

InsyaAllah..moga ukhwah berpanjangan:)

p/s: harap kerja pembungkusan di koop berjalan lancar yaa..hehehe:)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Werdah:)

SAlam sis..:)
Pemberian ikhlas utk sahabat yang sentiasa menyokong utk tini berblog di sini...
Award tak seberapa sis..hanya buatnya dalam photoscape jee..:)

Pe2..thanks sis..moga ukhwah berpanjangan:)

Pn Kartini said...

To my dear TK..

Salam dear..:)
Tksh yaa sudi terima award..
Tksh juga utk ikt ukhwah ..buat dorongan utk terus berblog..InsyaAllah:)

DrSam said...

Salam puan. saya pun nak ucapkan terimakasih kerana selama ini sudi berkongsi cerita dan pembaca setia. Semoga ukhuwah berpanjangan.

Pn Kartini said...

To my dear Pn Kamsiah:)

Salam:)
Tksh sudi menerima..
dan jutaan terimakasih juga siap diselit lam n3 lagi...:):)
Tksh utk kesudian bersahabat...dan tq for everything...:)

Insyaallah ..mana tahu kann suatu hari nanti andai diizinkanNya..:)

maiyah said...

assalam pn kartini, sy dah ambik.. trm ksh ;)

Kunang-Kunang said...

Salam Tinie,

Terima kasih di atas award yang cantik tu.

Semoga hubungan silatulrahim antara kita semua terikat kuat sampai bila2.

hazeleyed lady said...

To Dear Tinie with lots of love.
Thank you for your thoughtful award.
Kak hazel baru ambil.
Bless you always.

Pn Kartini said...

To my dear K Zai:)
Salam...tkmsh yaa sis sudi terimanya:)
Moga akak sihat2 di sana yaa:)

Pn Kartini said...

To Mr imanshah:)
Salam..
Tq man...betul tu..moga ilmu yg disampaikan member manfaat bersama...tmksh yaa Iman sudi follow juga blog akak ni...:)

Pn Kartini said...

To my dear idea
Salam dear...:)
Alahai..mmg hajat hati akak nak beri semua followers ...tksh sgt2 yaa sudi terima award yg tak seberapa tuuu..:)

Pn Kartini said...

To my dear kaklong sha..:)
Salam sis..
Tksh byk sis sudi terima award...pemberian ikhlas sis..
Tini just create award tu guna photoscape jee tuu:)

Pn Kartini said...

To my dear dike fida
Salam dear
Tq dear sudi terima award dari akak ya...:)
Tksh juga setia jenguk ke sini:)

Pn Kartini said...

To my dear sis Annie
Salam...
Tq sis sudi terimanya...moga akak happy di sana..:)

Pn Kartini said...

To my dear abiummi khalish
Salam:)
Tksh sudi follow blog..Dan tksh juga yaa ats kesudian terima award...:)moga ukhwah berpjgan..:)
InsyaAllah:)

Pn Kartini said...

To Dr Sam:)
Salam..:)
Tksh juga ats kesudian menjenguk ke blog ini....moga ukhwah berpjgan....InsyaAllah ...:):)

Pn Kartini said...

To my dear Maiyah
Salam:)
Tksh yaa sudi terima...mug berbesar hati sgt2..:):):)tq yaa

Pn Kartini said...

To my lovely sis ani...:)
Salam...:)
Moga kak ani sihat2 di sana...:)
Tq sis sudi terima...insyaallah .moga ukhwah berpjgan...:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed..
Salam sis...
Moga akak sihat di sana...tksh yaa sis sudi terima award..ikhlas dr tini..mg akak suka!...:):):)
Take care sis...:)

Norgadis Labuan said...

Salam Pn kartini.
Terima kasih awardnya. Baru hari ini dpt tau ada award utk saya sebab baru hari ini BW kembali setelah bercuti beberapa hari.

Pn Kartini said...

To my dear Norgadis LAbuan

Salam:)
Tksh sudi terima award dari saya yaa..
Oo...samalah kita..sama2 balik dari cuti2 nihh:):)Harap Puan Nor sihat2 di sana:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran