CETUSAN MINDA

Tumpang Sekaki..

n3 yang lepas
tentang SENYUM..
Senyum Yang Ingin dikongsi bersama..
Tentang apa yaa??
:)
Memenuhi undangan temannya hb yang mengadakan 
Family Day Companynya di hujung minggu
Memandangkan kita ni hanyalah pendatang tetamu
Maka tidaklah kita join sepenuhnya aktiviti yang diaturkan..
:)


Tempatnya  :
Bukit Gambang Resort City


n3 senyum hari tu bukannya apa..
Cuma begitulah kita bila berada di kelompok yang mula kita kenal
Biarpun tidak pernah bertemu 
Namun cara yang mudah penyambung ikatan ukhwahnya
Hanyalah...
SENYUM!!

Ops!Gambar yang mula2 tadi tu...
Cenderahati (selain dari giant hamper!!uhh...)

..T-shirt FaMiLy Day!!..kaler purple!!..cam tau2 jee..
;)

Pe2...terimakasih kepada penganjurnya..
yang Sudi menjemput...
Kiranya kita ni...TumPang Sekaki...
"We EnJoy TogetheR!!"


12 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:):)

Apa kabar kitak tek? Harap kitak sihat hendaknya..:)

Nampak cantik tempat tok...ntah bilakah kamek boleh sampey tempat tok, mudah-mudahan Allah izinkan satu hari kelak..:)

Mesti Aisya dan Jad happy tok..:):)

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Auk! benar juak kata sidak Ust.Razak, kacak benar pemandangan siya. Mun lamak2 kamek disiya, mauk juak kata urang,`Mun uah nangga bintang dilangit, lupak kelak rumput dibumi`. Kdg2 `tumpang sekaki ni` bagus lebih2 lagi jambangan pelbagai bunga, tumpang sekaki tentu indah dipandang. Tapi kalau ada `org` kenamaan yg tumpang sekaki bagaikan lagak menteri penuh kabinet, tentu menghuru-harakan pentadbiran port-folio krn menggunakan kuasa veto. Oops, kamek pun sik ada blog, malu benar kamek tuk, tumpang sekaki....

gadisBunga said...

salam..eh...this lately ramai pulak pegi gambang water park tuh. ini macam dah promosi yg memanggil2 GB pegi ni! hihi

Afida Anuar said...

eh baru je baca salah seorang rakan blogger, sahrom, pun ke sana kalau tak silap fida...

Fida kene singgah kat tempat ni nampaknya akak, mcm terpanggil2 je..hehe

kak Erna said...

salam tini..anak2 dah menyebut nak pi mandi disana..
betul kata tini..bil masuk kekelompok yang kita tak berapa kenal..senyum..senyum dan senyum..

ibuintan said...

tengah rancang nak ke sana juga..

senyum pemula bicara dan penyelamat suasana,.. untung tu tumpang sekaki yang enjoy

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

SAlam:)MOga ktk sihat2 di sinun:)

Kacak juak tempat tuk.. mun mauk bawa family cuti2 ok juak bah..:)
Aizad & Aisha biasalah..suka gilak main airnya..jenuh maknya nunggu!hehe:)

Pn Kartini said...

To Mr Sifu Tajnur:)

Salam:)
Alhamdulillah..even tumpang sekaki..sik adalah rasa janggal gilak..lagipun penganjurnya mesra alam bah..
nasib sik ada protokol2 rasmi..juz santai!:)

Mana ada kita tumpang sekaki...ktk ada pe blognya..EDU 3102 SEM1 2010 -EDU 3102 SEM1 2010&SITI BLOG SPOT
Cuma tuan tanah blog sik hias gik..maybe cari ilham kali!;)

Pn Kartini said...

Salam my dear GB

heheh..kiranya camtulah..mempromosi utk cuti2 malaysia !!yelah kan..sesekali bawa family cuti2 releasekan tension kerja tuu..ok pe:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida

Salam dear:)

ermmmmmmmm...singgah je Gambang tu..:)lebih2 lagi yg suka main air2 nihh..heheh..akak ni just jadi pemerhati jeee..hehehe;)

Pn Kartini said...

Salam my dear Kak Erna

Seronok anak2 bila bawa ke sana sis
Biliknya pun memang ok..ada bilik yang ada 2 bilik besar..kiraya mmg selesa:)

Sesekali bawa anak2 bercuti..seronok sis:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan

Salam sis
Moga menjadi plan utk ke sana
:)
Enjoy tu sebab boleh cuti2 dgn family lebih2 lagi penganjurnya baik,ramah je..rasalah kita dirai:)
Yang paling utama..SENYUM pengikat ukhwah! kan sis...:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran