CETUSAN MINDA

..Tiada Debaran..


Untuk Esok...23 Mac 2011
Keputusan SPM 2010
Tapi
Yang Pasti...
Tiada Debaran 
seperti tahun2 sudah..
Petanda apa ya...
?!??!

Apa kesudahannya untuk esok......
semua dalam  KetentuanNya .


22 comments:

Tinaz said...

My dear friend, assalamualaikum..:)

Segala usaha sudah dilaksanakan, insya Allah keputusannya barangkali lebih baik dari tahun yang sudah..

Harapannya begitu ya! :)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Moga kitak sihat hendaknya serta sentiasa dalam rahmat kasih sayang~Nya..:)

Kenak sik ada debaran, tok mesti ada rasa confident lebih sikit anak didik boleh jawab dengan baik..:)

Mudah-mudahan keputusannya lebih baik dari tahun yang lalu..amin :)

ieda said...

saya pun debar kak .. huhuh

kakcik said...

InsyaAllah, petanda yang baik tu... :)

nba-Nur said...

Salam. Apa khabar Kak Kartini? Nur berdebar menanti hari esok. Mudah-mudahan anak2 didik kita semua berjaya dengan cemerlang.

Ayu said...

salam kak tini...
moga pelajar2 tahun ni, lebih sukses dr tahun sebelum ni...
tiada debaran tu mayb sebab keyakinan anak didik akan berjaya...InsyaAllah..

TK said...

ye la..petanda yang baik tu kak..Insyaallah.
Saya sediri tak sabar nak tunggu esok wpun tak ngajar form 5.

sal said...

moga semuanya menggembirakan..termasuklah sorang anak saudara kak sal yg menunggu keputusan spm nih..

ibuintan said...

as salam dik Tinie,


malam ni entah lelap entahkan tidak.. Along salah seorang calonnya

Afida Anuar said...

Assalamualaikum..my dear kak tinie...

anak murid yang nak amik result exam, cikgu pulak yang terlebih debar..iyer dak? apa pun fida doakan semua anak didik kak tinie suksess!..insyaAllah..

kak Erna said...

assalam tini..esok cerita ye..
nak tau jugak..

Pn Kartini said...

To my dear friend Tinaz

InsyaAllah..itulah harapannya..
:):)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Moga ktk sihat di sinun:)

Sik tauklah kmk ...maybe tahun tuk kamek sik mengharap kut..:)
Namun moga baik2 shj kelak

Pn Kartini said...

To my dear ieda:)

aiksss..kalah akak nihh:)

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS:)

Salam my dear sis:)

Mudah2an kak..itulah harapannya..:)

Pn Kartini said...

To my dear nba-Nur:)

Salam dear..akak nak ke batuk nihh:):)
InsyaAllah..moga mereka berjaya nanti

Pn Kartini said...

To my dear Ayu:)

Salam:)
ermmmmmmmmm...ntahlah dear..:)
cuma mungkin this year akak tak mengharap sgt kut!huhuuhu:(

Pn Kartini said...

To my dear TK:)

Harap2 begitulah dear..mengharap yg terbaik..
tapi kena terima segala keputusannya nanti kan..huhuu

Pn Kartini said...

To my dear K Sal:)

Moga anak saudara akak dapat result yg cemerlang:)
kita doakan yaa:)

Pn Kartini said...

To my lovely IbuIntan:)

Assalamualaikum sis:)

uhh!memang wajar akak berdebar tuhh..Moga Along dapat result yang cemerlang..Amin..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida;)
Waalaikummussalam:)my dear

tapi tu la..pelik kali ni akak tak rasa berdebar niii..moga mereka berjayalah nanti

Pn Kartini said...

To my dear Kak Erna

Salam sis:)

InsyaAllah..doakan yg terbaik yaa sis:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran