CETUSAN MINDA

..Akhirnya Terjawab..



Khas buat anak-anak didik - Biologi SPM 2010
- TgLiyana,Azizan,Azim,Hasnul,Siti Aishah,Hidayah Z,Hidayah A.R,Zarah,Zarina,
Ctoh,Mardhiah,Farah,Zakiyyah,Ain,Nad,Ismadurra,Akhlima,Shidah,
Fatina,Zuhasnie,Naim,NikNaim,AimeZukhri,Hasharul,
Wawa,Afiq,Afif,Ikhwanul,,Saidatul,Hanisah,
Shima,Khairi,Shawal

TERIMAKASIH 
untuk usaha kalian 
&
TAHNIAH 
untuk pencapaian terutama
dalam  Subjek Biologi

:):):)

Moga Terus Sukses 

:)


24 comments:

kakcik said...

Syukur Alhmadulillah. Tahniah buat semua termasuk cikgu dan ibubapa... :)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله :)

Moga kitak dilimpahkan dengan kesihatan yang baik serta sentiasa dalam rahmat kasih sayang~Nya..:)

Alhamdulillah, syukur atas nikmat kurniaan ketekunan dan kesabaran dapat terhasilnya kejayaan kitak dan anak-anak didik kitak..:)

Tahniah kepada semua..:)

nba-Nur said...

Salam.. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua yang berjaya.. :)

Tinaz said...

Assalamualaikum my dear friend..:)

Syukur kepada Ilahi, alhamdulillah segalanya atas kurniaan-Nya.

Tahniah buat muridnya dan juga gurunya...:)

ieda said...

tahniah jugak atas kerja keras akak yg berbaloi ituu :)

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS:)

Alahmdulillah..syukur:)pemberianNya jua...:):)
Tksh Kakciks:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikummussalam:)

Moga ktk sihat2 di sinun dan dirahmatiNya selalu:)

Alhamdulillah...usaha mereka diberkatiNya..syukur padaNya:)
Tq yaa kitak

Pn Kartini said...

To my dear nba-Nur

Assalamualaikum dear:):)

ermm...camne pula yaa sek nur?
mesti ramai yg cemerlang ni:)

Utk mereka..harapan kita hanyalah kejayaan mereka..kan:)Tq yaa nur:)

Pn Kartini said...

To my dear friend tinaz
:)
Syukur..
utk segala pemberianNya ini,
tumpang gembira utk anak2 didik..:)

tksh ya

Pn Kartini said...

To my dear dik iedaL:)

Assalamualaikum dear:)

oo..tu sudah t/jwb guru ..
selebihnya atas usaha anak2 didik juga..tanpa usaha mereka..sukar raih kejayaan mereka tu..:)
Syukur ..alhamdulillah:)moga mereka kan success utk hari mendtg!

tq dear!

IMANSHAH said...

Salam

Tahniah, alangkah bahagia hati sang guru melihat kejayaan anak2

Afida Anuar said...

Tahniah buat anak-anak didik kak tinie...

tak lupa..tahniah juga buat kak tinie, kerana berjaya mendidik mereka sehingga berjaya...

al-lavendari said...

tahniah .. satu kepuasan yang tak terucap dengan kata-kata.

terima kasih cikgu !

MaizaC'Joe said...

Alhamdulillah

Tahniah kepada semua!
cousin Maiza.. bio A..
keseluruhan result 8A1B Alhamdulillah.. seronok tengok senyuman kejayaan

PS: Tahniah kpd cikgu juga:)

adol ihsan said...

Assalamualaikum..

Tahniah .. :)

Pn Kartini said...

To Mr ImanShah:)

Assalamualaikum:)
Benar sekali!
Melihat mereka berjaya sudah memadai..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Terimakasih bagi pihak anak2 didik akak yaa:)
Utk akak..
dah memamng t/jwb guru mendidik mereka..selebihnya bergantung usaha mereka dengan keizinanNya juga:)

Pn Kartini said...

To Tn Hj AL:)

Assalamualaikum)
Tksh:)
syukur akhirnya penat lelah bersama mereka menemu kejayaannya...
Moga mereka terus success di hari mendtg..Itulah harapan kita:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Maiza:)

Assalamualaikum:)
Tahniah yaa utk cousin Mai dgn kejayaan cemerlang..akak tumpang happy nih!!:):)
harap bakal menjadi doktor nanti..:)InsyaAllah..:)

Pn Kartini said...

To Mr Adol Ihsan:)

Assalamualaikum:)

Tksh!!:)
dan
Tksh juga sbb sudi follow blog CM dan titipkan sesuatu di sini ya:)

hazeleyed lady said...

Ass-salam dear sis Tinie
Tahniah buat sis kerana berjaya menjadikan impian anak2 didik menjadi realiti.
Syukur.
Tak mungkin mereka berjaya jika tanpa guru yang mendidiknya.
Syabas!
All credits should be given to you.

Pn Kartini said...

To my dear Sis Hazeleyed:)

Assalamualaikum sis:)

Tksh sis..selagi diberi kudrat dariNya utk laksana t/jwb..InsyaAllah..
Selebihnya ats keazaman & usaha2 mereka juga kan:)

Anyway..
THANKS my dear sis:):)

TK said...

Tahniah kak atas kejayaan anak murid.! Mestilah dorang berjaya kan..tgok cikgula kan :)
SS catat sejarah sekolah taun ni plg ramai dpt straight A's. 38 org. TK tak ajar apa2 subject SPM. Tumpang happy je..

Pn Kartini said...

To my dear TK

Assalamualaikum dear:)

owhh!!!Cikgunya ok jeeeee..biasa2 sahaja..Yang luar biasa ,usaha anak2 didik tu..ada kesungguhan..biarpun dtg pada last minute!!huhuu:):)

Woww~!Tahniah utk SS..tumpang bangga jgk nii..zaman akak dulu2..tak dek lee projek straight2 A's ni..hehe
TAHNIAH!!!

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran