CETUSAN MINDA

..Fikir-Fikir - Fikir!!!!!!!



Owhh!!!
THINKING  HURTS  YOUR  BRAIN???!!
uhhh!!

Tapi....
kena fikir gak nii..
Nak sedia Buku Aturcara 
Hari Anugerah Kecemerlangan &Mesyuarat PIBG lak..
(..agaknya AJK pamplet/buku aturcara..dah jadi tugas tetap berpencen kutt!!)
Untuk Januari-Mac 2011 :
- Pamplet Persaraan Ketua Bidang Kemanusiaan
- Pamplet Unit Akademik Kurikulum/SPM
- Pamplet Maal Hijrah 2011
-Pamplet LADAP Siri 1
- Kad Ucapan Kelahiran Kelab Staf Jan-Dec
-Pamplet Pelancaran Program Kecemerlangan
&
Terbaru....
Buku Program Mesy.PIBG 2011 ni lee
( ..AJK bahagian sama dari tahun 2008!erk!
..er..er..tapi ok lah jgk...at least bhg yang kita boleh buat!!)

Tapi tu lah
:
:
:
:
Ketandusan idea nii!!!!
Kiranya n3 ni selingan dalam mencari ilham!!!


Take Five Jap!!
;p

18 comments:

adol ihsan said...

Salam..

Jika kau fikirkan kau boleh.. Kau hampir boleh melakukan..

hehe...

kakcik said...

Semoga ilham itu akan datang bagaikan hujan yang membasahi bumi nan gersang... :)

abu muaz said...

salam. lama tak singgah di sini.
insyaAllah adalah tu nanti ilhamnya.

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:)

Moga kitak sihat hendaknya serta sentiasa dalam perlindungan~Nya..:)

Ada juak selingannya, insya Allah akan ketemu apa yang dicari..:)

ckLah said...

Tokeh pamplet ni sis....

Pn Kartini said...

To Mr Adol Ihsan:)

Assalamualaikum:)

ermm...lama tak dengar lagu tuu yaa..:):)
Fikirkan BOLEH!!Yess:)

Pn Kartini said...

To my lovely Sis..KakCikS:)

InsyaAllah..
Ilham dariNya juga ..
Cuma kdg2 jekk tersekat !!Tapi InsyaAllah...kan siapnya nanti:)

Pn Kartini said...

To Mr Abu Muaz:)

Assalamualaikum:)
Memang lama bebenar jugaklah kan tak ke sini..:)pe2 tksh singgah yaa
InsyaAllah...bila dah ada ilham tu..bertubi2 lakk nanti:):)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waaalaikummusalam:)

Moga ktk sihat2 di sinun yaa:)

Aukk..selingan bahh..selingan n3..selingan ngemas umah..cam2 selingan pe..
mun dipaksa pastinya sik menjadi kelak....:)
tiada aura cikgu kartini!!:)

Pn Kartini said...

To my dear sis CkLah:)

Assalamualaikum:)

setakat pamplet /buku aturcara apalah sangat!huhuhu
tak setanding sis lagi..
juruhebah juruacara gituu;)

(tinie allergic mic!!!..takut sgt nak cakap guna mic!heheh)

Tinaz said...

Assalamualaikum my dear friend..:)

Bila tampak jer kebolehan dan kepercayaan yang penuh, pasti mereka tidak akan beraleh arah...sampai pencenlah tu..:)

Apa pun jangan terlalu memaksa diri hingga diri tertekan. Berihat seketika jika penat...take care dear!

sal said...

laahai..comelnya kucing...

Afida Anuar said...

hehe..my dear kak tinie, kartun tu comel, terkejut fida dia kena hempap dengan 'thinking'..kehkehkeh..

Rasanya, fida pernah buat buku atucara time jadi cikgu ganti dulu2..nak fida tolong? he he

Cikli said...

idea datang bila tangan menari di keyboard

Pn Kartini said...

To my dear friend Tinaz
waalaikumussalam:)

InsyaAllah..memang tak menjadi masalah biarpun sampai ke pencen...:)sekurang2 tgs ini yg sedikit mahir..:)

tksh ya:)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Sal:)

sebab comel tuu yang diletak gambarnya tuu..cute kan:)

Moga akak sihat2 di sana:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Assalamualaikum dear:)

hehehe...betapa dahsyatnya org yg duk fikir sakan tuu yaaa....:)

er..er..fida nak tolong yaa..
ermm..tapi kan siapa yg jadi partner dgn akak buat pamplet biasa2 dia duk relaks jekk...sebab akak 'gila kuasa' skit..hikhikhk..;):)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

InsyaAllah..
selagi diberikan kudrat dan ilham dariNya,..InsyaAllah..kan siap nanti..:)
tq yaa:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran