CETUSAN MINDA

..So Sweet!..


Hari tu..
Ditampalnya di sini
:
:
:
:
:
V
Sampai sekarang masih tertampal di pintu wardrobe makbonda!
(..Emak Padai???...ops!..)


Petang tadi...
Diletaknya pula
:
:
:
:
:
V

Kad " Selamat Hari Ibu"
(...senyap2 jee....tup-tup....ada kad untuk makbonda!...)


Angkara siapa yaa..
Jap!
(..tapi mestii dah dapat teka nihh....!)
:
:
:
:
:
:
V

...Ini rupanya!


Tak diajar2...Tak disuruh2.....Tak diminta2
Pandai pula dia buat surprise kat makbonda
Buat makbonda terharu !


So Sweetttttttttttt!
:)

Tq My Dear!



8 comments:

mamaijat said...

....so sweet....
yang tersayang mamaijat pun gitulah gamaknya.....
ade aje sesuatu untuk mama......

.....pernah sekali mamaijat terpaksa bawa kad ucapan sebesar manila card naik flight cos waktu tu kami dok tganu...tapi turun kl cos yang tersayang belajar di kl & kami celebrate kat kl aje...
ha ha ha...

uurrmmm..semuga mereka juga dikurniakan cahayamata sebaik mereka suatu hari nanti...
insyaallah..
amin.

sal said...

Assalamualaikum ..
Alhamdulillah...
si anak peka dan ingat..
susah payah membuatnya..
cool je..

Kunang-Kunang said...

Salam Sis Tinie,

Semoga sis tinie sekeluarga sihat hendaklah.

Alhamdulillah ada anak-anak yang sentiasa menyayangi.

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak sihat hendaknya di sana, serta dlm redha~Nya ILAHI sentiasa...aamiin

Kreatif Aisha tok macam kitak juak, cantik kadnya polah. Bakal ganti maknya molah pamplet tok..:)

Selamat Hari Ibu kitak..:)

Acik Erna said...

assalam tini..alhamdulillah.anak2 sekarang memang pandai ambil hati ibu..

Zaitun said...

Sweetnya...pandai aisha buat kad hari ibu untuk mama dia.

Kamsiah said...

emak wangi?
keh keh keh..pandainya sicomel ni...mak pakai perfume apa aisya?

Ibuhani said...

Alhamdulilla.....anak2 skrg pandai meluahkn isi hati krn mak2 skrg berbeza dgn mak2 kita dulu......smoga kasih syg mrk berkekalan hingga ke hujung nyawa.

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran