CETUSAN MINDA

...Dan Lagi!!!..


ermm....hari ni..Penat skit!!
Makin penat mentalnya bila membusykan diri mencari gambar 
dengan ideanya yang tak kunjung tiba!!
Nak tahu geledah gambar pe???
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:

:
V
erk!!!
tetiba cikgu Bio terkial2 menjinakkan diri  dengan parlimen malaysia..???!!!
Apa kes yaa???
Memang pernah masuk suatu ketika dulu...
Tapi tak dek laaa nak membahaskan apa2..aduhaiii
Time tu masa sekolah rendah ....masa muda2 dulu....
tumpang sekaki....ikut rombongan sekolah arwah ayahanda!
:):)

emm..diringkaskan cerita...
dari gambar2 yang dicari walhal  idea masih tak kunjung tiba  :




Idea utk apa???
Pamplet Untuk Pertandingan Perbahasan Bahasa Inggeris Ala Parlimen Peringkat Negeri!
& Pengetua sekolah telah dipertanggungjawab utk Bahagian Buku Program!
Maka...
"Saya Yang Menurut Perintah"


Yang pasti...Untuk saat & ketika ini
Memang ke'blur'an!!!!!
Agak2...
menZzzzzzkan diri lagi baik kan!


:p


12 comments:

Cikli said...

cikgu,
di parlimen, takde apa berkaitan bio, kecuali banyak mp yang biol. seriously.

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله.. :)

Didoakan semoga kitak dikurniakan Allah kesihatan yang memuaskan serta ketenangan dalam menjalankan ibadah kepada~Nya..:)

Mun dah blur, rihat jak dolok kitak, esok boleh sambung balit, join kucing ya bah..:)

Selamat berihat..:):)

ibuintan said...

hahaha... my dear Tinie, tido je...

esok pagi mesti dapat idea yang bagus tu

tido yg lena okey!

Ayu said...

Assalamualaikum kak tini...
rehat2 la...
jgn paksa diri..
moga kak tini sht d smping family

Afida Anuar said...

salam my dear kak tinie, takpe, tidur dulu..cari idea. Mana tau bermimpikan idea nanti..

InsyaAllah moga dapat ideanya besok ya kak;)

kak Erna said...

assalam tini...akak suka tengok gambar2 ni terutama..sicomel yang masam muncung sedang merajuk tu..dan sicomel dibawah yang mengantuk ya amat sedang mencari keselesaan untuk tidur yang nyenyak..

Pn Kartini said...

To Mr CikLi

:)
Itu macam kaa...:)
aduhai...memang kena buat sesuatu tuu!!?@!?##

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Assalamualaikum:)
Moga ktk sihat2 di sinun:)

Kmk rasa kan..bila mental & fizikal penat..memang kan blur!!aduhaii..

Alhamdulillah...hampir siap pamplet kmk..esok nak tjk utk kelulusan!:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan:)

ermm.....alhamduillah sis..
bila dah tenang2 kan diri..cukup rest..aura tu mendatang gakk hari ni..Alhamdulillah..:)

tq ya sis:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Ayu:)

Assalamualaikum:)
Moga dear sihat2 di sana ya:)

Alhamdulillah...siap akhirnya!:)
cuma nak tunggu kelulusan jekk:)

Ayu take care yaa

Pn Kartini said...

to my dear Dik Fida:)

Assalamualaikum dear..:):)

Tulah kan..
kita ni tak leh paksakan diri..
kena tenang2 dulu..
hasilnya..alhamdulillah..siap akhirnya pamplet akak tu haa...
Ni yang baru ada mood nak berblog2 nii:)
tq yaa dear!

Pn Kartini said...

tO MY LOVELY Kak Erna:)

Assalamualaikum sis:)

Cute kan..hehehe..tinie pun suka !!:)
sekadar mengekspresi situasi:)

Moga akak sihat2 di sana ya:)
Smileeee;)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran