CETUSAN MINDA

Untuk Teman ....

myspace glitters

Untuk KakCikS...
Moga cepat sembuh...baru keluar dari wad tu..restlah !
Jangan buat kerja berat2..
 Rajin makan ubat...
&
Senyum Selalu..:)
Muahhhs..

profile editor

Untuk Sis_Nita..
Hi dear..Happy besday
Moga dimurahkan rezeki dan diberkatiNYa selalu
Semoga sabar menghadapi segala dugaan..
Apa yang berlaku..ada hikmah di sebaliknya..
Ceria2 kan diri anda...:):):)

myspace graphics

Untuk Semua Teman..
sama ada Yang baru balik dari bercuti..:):)..,
Yang sedang bercuti..Yang sedang berehat
 di mana jua berada..
Semoga anda kalian teman
dirahmatiNya selalu
Semoga Berbahagia Selalu..:)


18 comments:

ONE ZABA said...

cameron > jerantut > kuantan > jerantut > k.lumpur > jerantut > cameron...lotih aku asyik meting je hujung tahun ni. tak makan seminggu la jawabnya ikan laga aku tu.

- jinggo - said...

seronoknya dalam kehadiran kita - dihargai.................
saya sedang cari tiket untuk join smmercamp kat perth..........sesekali nak tgk program org lain...

kakcikseroja said...

salam Tinie sayang..

terimakasih banyak2.. terharunya kakcik.. rasa sgt2 disyngi.. :)

hazeleyed said...

Ass-salam and a very happy Sunday morning buat Tinie yang sweet mweet...

ZOOL@TOD said...

Semoga hari Kak Tini juga ceria.

Abd Razak said...

Salam...:):)

Terima kasih kitak :) cuti dah nak hampir ke penghujungnya, nak balit dah tok...:)

Pe2 moga kitak sihat dan ceria juak sinun...:)

sis_nita said...

salam kak..

macehh yerr..

insyaallah sya akan kuat menghadapi dugaan ni..

:)

insan pendidik said...

salam,

selamat bercuti dan moga sihat selalu...

maiyah said...

buat kak juga.. moga ceria

Pn Kartini said...

To Mr One Zaba..:)
Aduhaii...namapun orang penting..adablah tu..meting sana meting sini..:)
Tapi tu laa...kesian gak yaa ke ikan tu...

Pn Kartini said...

To Mr Jinggo..:)
Teman semmgnya wajar utk dihargai..tanda tksh ats sudi bersahabat ..:):)
Perth??baguslah..timba ilmu:)
Moga dipermudahkanNya segala urusan Jinggo:)

Pn Kartini said...

To My lovely KakCikS..
Sama2 kasih..:):)
Alahai sis..baru tau ke..:):)
Anyway..take care ekkk..:)

Pn Kartini said...

To Dear Sis Hazel..:)
Salam sis...
Errrmmm..a very happy Monday morninglah ekk..:)
Agaknya cuti2 ni akak plan bercuti mana yaa...:)

Pn Kartini said...

To Mr Zool:)
Samalah kita..moga zool juga ceria..
Hari ini dah start kerja yaa...buatlah apa yg termampu..jgn memaksa diri..yg ptg Jaga kesihatan tu..InsyaAllah cepat sembuh..
:)

Pn Kartini said...

To MrRazak..:)
Alhamdulillah..selamat sampey :)
Moga memberi smgt baru...:)
Pe2 pun..dah start kerja tukk..jgn lupak rest pula..!

Pn Kartini said...

To Dear Sis Nita..:)
Sama2 kasih dik...:)
ermmmm...tapi betul ke firasat akak ..aura ceria sis tak sampai ke akak ni...!..
Pe2...cheer up !!:)
Moga diberkatiNya selalu...

Pn Kartini said...

To Mr IP
Sama2lah kita..selamat bercuti..Moga kita masih diberikan semangat jitu utk tahun hadapan..:)

Pn Kartini said...

To Dear Maiyah:)
Semoga sama2 kita diberikanNya rasa keceriaan itu...dan kan tabah utk hadapi segala dugaan ..:):)
Smileee..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran