CETUSAN MINDA

DAMAINYA...








                         
** Testing..Testing...1st try.!!!
Create motivational poster sendiri!! :)
& baru cuba guna paint utk kata2 di ats photo!!
..er..er..baru pandai buat ...aduhaii!!:)
Itu pun atas tjk ajar teman ....TQ!:)

Opss! Lokasi photo  : Annah Rais Hot Spring

19 comments:

annie said...

1st time try dah ngam macam tu, not bad lah Tinie. Kreatif gak awak yea... nampak gaya lepas ni 'up' lagi lah blog ni gamaknya dgn hasil2 kerjatangan sendiri...ni yg jeles ni. Hehehehe

pB said...

Cantik


Hot Spring ni kat mana ?

insan pendidik said...

salam,

cantik gambarnya. sesekali kita perlu menikmati indahnya alam ciptaan Tuhan. Jauh daripada kekalutan kota.

maiyah said...

wah.. mmg cntik, sy kalo bab camni mmg minat.. wat camna tu ye

kakcikseroja said...

Annah Rais.. kakcik pernah singgah di rumah panjang kat sana sekali.. mahal juga bayaran masuknya (tak silap RM16 seorang) tapi, biasa saja rasanya...

Orang terang hati macam Tinie.. sekali buat pun dah cantik. :)

Tirana said...

tahniah kerana dapat belajar satu lagi perkara baru - buat poster..Semoga kita akan terus belajar dan belajar.

- jinggo - said...

yang pasti
kita tidak mewarisi bumi ini dari nenek moyang kita
kita hanya meminjam semua nikmat ini dari anak2 cucu kita....
nikmat yg bagaimana yg kita pulangkan.............

Abd Razak said...

Salam...:):)

Tahniah atas kejayaan dah boleh molah poster kedirik.

Cantik tempat tu ya! :):)
Air tempat tu panas erk!!

Damai dan sunyi kat sana ya! :)

hazeleyed lady said...

Ass-Salam Sis Kartini.
Bravo! Cantik sangat...
Ni kena berguru dengan awak ni....

Pn Kartini said...

To My dear Sis Annie..:)
Alahai sis..biasa je tinie ni..
mmg minat tu ada..cuma tak dek kemahiran jekk..bila dah diajar..seronok jgk dibuat...:):)

Pn Kartini said...

To pB..:)
Rasanya 40km dari Kuching Swk..:)
Tak pernah pergi pun..hehhee..juz tertarik ngan gambarnya..:)

Pn Kartini said...

To Mr IP..:)
Nampak di gambar mmg cantik kan..:)
Sesekali keluar dari kekalutan di kota mmg kan kita rasa kedamaiannya..:)

Pn Kartini said...

To Maiyah:):)
Oooo..kita sama minatlah..:):)
Juz masuk website :
http://bighugelabs.com/motivator

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS..:)

dah sampai akak kat sana ekk..:):)
Tini mmgggg tak sampai2 lagi..juz tertarik gambarnya..:)
Tergelak tini...ada2 jek akak..
Senang jek tu..kalau akak ke
http://bighugelabs.com/motivator
mesti lagi superb akak buattt !!

Pn Kartini said...

To Puan Tirana..
:):)Tksh..
Baru tahu buat...ketinggAlan dah ni..:):)
Tapi tak pe..janji ia satu ilmu jugak kan..:):)
Mmg minat!:)

Pn Kartini said...

To Mr Jinggo:)
Segalanya dipinjamkan sementara olehNYa..
sampai masa dan ketika...segala keindahan alam semesta kan diambilnya dalam sekelip mata...

Pn Kartini said...

To Mr Razak..:):)
Terjumpa websitenya..:
http://bighugelabs.com/motivator :)

Nangga gambarnya nampak kacak :)
Sik tauk kamek panasnya camneey..tapi ada teman kamek madah air d tmpt tokk sik dpt pijak tanpa selipar..ermmmmm:p

Damai/sunyi tempat tukk???..sik kamek pasti..sbb kamek just terima gambar yg semmgnya sunyiii sepii jakk..hehe..:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis Hazeleyed..:):)
Alahai sis..ni pun masih belajar juga..:):)
Akak try masuk websitenya :
http://bighugelabs.com/motivator

macam2 ada boleh akak buat kat situ..:):)

:)Slmt mencuba..:):)

Pn Kartini said...

Pembetulan :
Untuk Maiyah & Sis HAzeleyed..:):):)
http://bighugelabs.com/

:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran