CETUSAN MINDA

Indahnya Suasana....

Berbuka Puasa Di Mashad, Iran



 
  
 

12 comments:

Razak said...

Salam sis...

Di negara timur tgh nang best...taem berbuka posa d masjid pesyen nya nang sama semua macam lam gambar kitak tok...penah juak mek ke Iran suatu masa dolok tapi sekdalah berbukak di masjid ya.

Cumanya tek pengalaman berbukak posa mcm lam gambar kitak ya pernah merasanya di madinah...best sis!

Razak said...

Lupak mek tek...makseh merik address photofunia

Pn Kartini said...

Salam Mr Razak
mesti seronok ..dpt juak kitak merasa suasana tokk..:)
kamek juz nangga jak gambar tukk..untung kitak :)

a kl citizen said...

assalammualaikum

teringin rasa berbuka gitu ya

sis_nita said...

sonoknyerr berbuka ramai2 camtu kan kak :)

pastu solat bersama-sama..

terawih bersama-sama..

Idalara said...

Masyaallah,subhanallah..
satu pemandangan yg sgt menarik..gmbaran tentang betapa cantiknya Islam.

maiyah said...

salam.. wah dlm jumlah yg besar, camni ler nak mnghulur

Dida... said...

Salam...

Terima kasih krn sudi berkunjung ke blog saya & tinggalkan komen di sana... oh ya... terima kasih juga krn sudi link kan blog saya di sini...

Nanti saya link kan kembali blog Sis ya... Salam perkenalan dari saya... :)

Nice pics.. 1st time tgk cerek byk mcm tu utk buka puasa.. MashaAllah Tabarakallah...

Pn Kartini said...

To teacher klcitizen
ws...mesti seronok kan..:)

To sis_nita
Tu laa..rasa harmoninya dan keakraban ukhwah..:)

To sis Idalara
Sememangnya Islam itu Indah..

To Maiyah
Mesti cukup tu..

To Sis Dida
:) Antara blog penyambung ukhwah ,menjadi peneman Dida di sana..agar tidak rasa keseorgan...:)

DrSam said...

Unik juga cara berbuka disana ye. masing-masing dengan cara tersendiri. Berbuka dengan pengalaman yang baru boleh memberi banyak iktibar.

syahbandar87 said...

bestnye..kalau la dpt g sne
:)

Pn Kartini said...

To DrSam
suasana yg menampakkan eratnya ukhwah sesama saudara Islam..:)

To mr syahbandar87
InsyaAllah..manalah taukan..suatu hari nanti..dgn izinNya..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran