CETUSAN MINDA

Ilmu Tanpa Pengeras!.. :)



Menjenguk ke blog kejap...
Teringat komen dik Nur kita..


Alahai...
Untuk ilmu yang sedikit ni..tidak perlulah pengerasnya ekk
Lagipun..
Tuan blog sekadar ikut apa yang diajar dari satu website
Kiranya sakan bertutorial jugaklah..
:)
Untuk Dik Nur atau mana-mana teman yang berminat
bolehlah bertutorial di sini .

:)
Dan 
Hasilnya..
Lebih kurang macam nilah...
:
:
:
:
V


Photobucket


.....Contoh banner utk Blog Cetusan Rasa Dik Nur...
;)

6 comments:

Nur-nba said...

Assalamualaikum.. Dear Kak Kartini, catiknya banner tu kak.. Nur ambil ye.. Terharu sangat nih... Tq sebab sudi berkongsi ilmu dan beri tunjuk ajar pada Nur.. :D Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik akak... Nur doakan akak sentiasa gembira dan bahagia di samping keluarga tersayang..

Sayang akak... :D
** hugs**

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak sihat hendaknya dengan izin~Nya...aamiin

Nice, ilmu baru kamek dapat, belum sempat gik nak perhatikan cara-caranya di website yang kitak suruh, just go thru, hopefully kamek boleh faham dan dapat buat kat PhotoScape, sik susah rasanya..:)

Thanks..:)

zino said...

terima kasih berkongsi ilmu.. tak sempat nak jengok lagi hehe

CIK TOM said...

ciktom singgah dr blog kak nur... thanks sudi share link blog cik tom..wah mmg cantik bannernya..malu plk banner entry tutorial ciktom buruk je..hehe ;p

mamawana said...

Assalamualaikum

:-) Suka baca entri Bu Tini. Heee..
http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/06/mengenang-isra-dan-mikraj-banyak-nya.html

MulutPayau said...

terima kasih brkongsi ilmu....
Comel tini buat...

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran