CETUSAN MINDA

..Mana Menghilang




Ni..
Duk tengah fikir..
2-3 kali tinjau2..sama je pandangannya..


Yang hairan bila masuk blog guna i-pad petang tadi
Sebelum publish n3 ni
Adalah pulak...
Lepas tu..try bukak sekali lagi
Aikssss!!! 
Tak deklah pulakkkk

Nak kata power mata problem...rasanya tak kut!

ermm...


'Cuba try ' tgk blog ni sebelah kanan...
bawah Followers
KOSONGGG!!!!
erk!
Tapi..
Adakah anda nampak apa yang orang sini tak nampak????

Agak2 apa laa masalahnya yaaa...
Uhhhhhh!
:(



Pe2.......
I Love My Followers!


:)

20 comments:

Afida Anuar said...

Eh fida punya pun kosong jugak kak..aisehhh..problem lagi la ni kot!

Tinaz said...

Assalamualaikum dear..:)

I don't have any followers tapi tengok blog lain memang semuanya takder..must be Blogger fault lagi ni..

Insya Allah akan ada balik tu, don't worry dear!

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله..:)

Moga kitak sihat hendaknya..:)

Blog kamek pun sik ada juak tok. Sik hal kelak nya ada balit..

Acik Erna said...

assalam tini..memang betul dah beberapa blog akak buka..memang tak de..masaalah lagi la tu..insyaallah.nanti pulih semula tu..

ibuintan said...

Assalamualaikum Tini,

haah... problem lagi kot, semua blog kosong.. jangan salahkan mata tu

iBu...gUru said...

assalamualaikum tini....... followers ibu pun hilang juga

Cikli said...

patah tumbuh hilang berganti

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

blog Maiza pun sama la... terkejut kejap hehe... fuh! tak la risa sangat sbb semua ada problem yg sama.. ada masalah lg ni... nanti ada lah tu..

Pn Kartini said...

To my dear Dik fida:)

Dear..Jangan nanti lenyap terus sudahh ..
cam komen2 tempoh hari!!huhuuu..

Pn Kartini said...

To my dear friend Tinaz:)

Waalaikumusalam:)

Aduhai...
macam2 hal yaa..!
InsyaAllah...nanti eloklah tu kan..:):)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam:)
Moga kitak sihat2 juak di sinun:)

Mun semua followers di blog lain sik ada juak...legalah kmk..!Moga ok kembali kelak..InsyaAllah:)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Erna:)

Waalaikumusalam:)

Sis...harap2 kembali ok nanti..
:)
Moga akak sihat di sana yaa & ...
suka tgk akak di sini:):)Thanks!

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan:)

waalaikumusalam kak:)

heheheh....ok ok ok..
kesian mata yang tak berdosa pe2 ni kan..heheh:)

InsyaAllah...moga kembali ok blog nanti!!

Pn Kartini said...

To my dear Ibu..guru..:)

Waaalaikumsualam Bu..:)

...sedikit lega juga bila dah semua blog tak dek..kiranya bukan problem pada blog tinie lah kann..:)
InsyaAllah...ok nanti..:)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

Yang tumbuh berganti takkan sama yang patah menghilang......aduhaii..

:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Maiza:)

Waalaikumsualam dear:)

INsyaAllahh,
moga nanti bila dah ok.followers kita kembali ada yaaa....:)

GADAFINY said...

i love my followers too

sal said...

kk sal pun pernah dpt camtu juga..

ummu said...

assalamualaikum Pun Kartini
followers
sangat bermakna
dalam kehidupan kita
sebagai blogger,kan kak

Pn Kartini said...

To Gadafiny
Thanks drop by here!:):)

To my dear Sis Sal
Sesekali ia buat hal ya:):)
Jangan hilang terus sudah kan sis..:)

To my dear Ummu

Waalaikumusalam:)
Memang betul sekali..
PAstinya semangat utk terus berblog itu ada..bila adanya followers tersayang!..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran