CETUSAN MINDA

...Because You Loved Me...










 
 
.... mengimbau nostalgia....
-10 Mei-

:)


15 comments:

Afida Anuar said...

One of my favourite song waktu muda2 dulu ni kak tinie...

yes..because You loved me...

nba-Nur said...

Sampai sekarang Nur memang suka lagu ni.. Ada apa2 yg istimewa dengan tarikh tu? Teringin nak tau.. :)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله..:)

MOga kitak serta keluarga sentiasa dikurniakan Allah Taala kesihatan yang baik serta kebaikan yang banyak dalam menjalani kehidupan ini..amin :)

Lapangan itu lalu menjadi pentas,
pentas mainan untuk sesiapa saja, untuk menari-nari keriangan,
menari melupakan lara buat seketika,
di situ jua si dia muncul,
muncul di tengah-tengah lapangan luas terbentang,
dikelilingi segala jenis bunga-bunga liar yang tumbuhnya menjalar-jalar,
diselubungi haruman wangi semerbak,
Indah...semua begitu indah dalam alunan cinta dan kasih kamu berdua, menelisik lembut, membasahi lorong hati dan jiwa.

P/S : Nostalgia yang takkan pernah terpadam di hati kitak..:):)

ibuintan said...

wah... tarikh anivesari ke?

memang suka sangat dengan lagu ni

mamawana said...

Assalam Tini,

Power suara dia, sedap lagu ni.

adol ihsan said...

Salam..

Mengulik kenangan.. :)

Kamsiah said...

puan Tini...I like..!!!
banyak lagu2 beliau yg saya suka...

Tinaz said...

Assalamualaikum dear...

Nostalgia mengimbau masa lalu ya! Lagunya mengingatkan masa itu erk!


P/S : Before this, nampak banyak komen di sini, agaknya hilang masa blogger buat maintenance semalam erk!

Pn Kartini said...

CUBA BALAS KOMEN-KOMEN TERDAHULU..
INGAT2 LUPA niii...

To my lovely Dik Fida:)

Ehem!!!
Sebelum lenyapnya komen dari fida..sempat akak baca!!
antara ingat dengan tak ingat jee...

:):)...kiranya samalah yaa lagu fav kita!!
Untuk akak ..ada sentimental value gituuu;)

To My friend Mr Abd RAzak
Waalaikumusalam:)

Moga kitak dianugerahkan kesihatan yang baik di sinun:)

Aduehh...sik sempat kamek menghayati benar2 poem dari kitak.. aduhaiii

p/s : aukkk...date yang kan tetap dikenang bahh;)

Pn Kartini said...

To my dear Nur

Suka lagu ni sebab lagu time muda2 dulu...!!;)
Apa ada pada date tuu...
----> my anniversary!!;)

To my dear IbuIntan:):)

Assalamualaikum kak..:):)
Woww!! dahsyat gakk yaa firasat akak..kiranya memang tepat sekali..date annieversary!!:):)
MOga akak sihat2 di sana yaa:)

To my dear Mamawana:)

Assalamualaikum mama:)
ermmm...memang power suara celline dion!!+ lirik + melody maka...bertambah2 powernya...;)
Moga mama sihat2 di sana:)

Pn Kartini said...

To Adol ihsan:)

Waalaikumusalam:)

memangggg mengulik kenangan:):)

Pn Kartini said...

To my dear Sis KAmsiah:)

You like???
I likeeee tooooo

:):)
Lagu yang mengimbau zaman dulu2 ..;)

Pn Kartini said...

To my dear friend Tinaz:)

Waalaikumusalam:)

Aduhaii...sesekali nak beromantika diamorrr...hehehe..
Cam lagu..sandarkan kenangan(Ogy + Jamal)!!!

p/s: Alhamdulillah...biarpun dah menghilang entah kemana komen-komen tu..tapi sempat juga membaca sepintas lalu...dan dah cuba jawab komen2 tuu;)

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Kamek tulis semula poem yang kitak belum sempat hayati hari tu..:)

lapangan itu lalu menjadi pentas,
pentas mainan untuk sesiapa saja, untuk menari-nari keriangan,
menari melupakan lara buat seketika,
di situ jua si DIA muncul,
muncul di tengah-tengah lapangan luas terbentang,
dikelilingi segala jenis bunga-bunga liar yang tumbuhnya menjalar-jalar,
diselubungi haruman wangi semerbak,
Indah...semua begitu indah dalam alunan cinta engkau berdua, menelisik lembut, membasahi lorong hati dan jiwa..

P/S : Maaf mungkin sik sama, sik berapa ingat..:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikummusalam:)

Thanks utk kitak
sudi sekali lagi komen di situk:)
Thanks utk poem tuk juak..

Pe2..Moga kitak dianugerahkan kesihatan yang baik di sinun..dan ceria2 selalu:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran