CETUSAN MINDA

....Lagi-lagi Last Minute...


Gambar kucing kat atas tu..bukannya apa
sebab...ia CUTE !
Satu lagi....suka tgk tenungan syahdu tuu!!
(...ekspresi org sini lee tuhh!)

ok ok..
n3 menterapikan diri ...mengalih pandangan kat  kucing tu jappp
Sebenarnya..
kerja modul2 tempohari terpaksa ditunda..!!!!

Kenapa & Mengapa...

Sebabnya memberi ruang utk satu lagi tugas yang JUGAAAAA tetiba mendatang.
Menerima edaran pembahagian tugas AJK satu pertandingan bhg kurikulum
pada hari Isnin baru2 ni...
dan nama orang sini terletak di atassssss
untuk AJK program akademik
&
Menjadi lumrah..
bila dah nama di atas ...mmg automatik...dianggap dia lee ketuanyaaaa!!
(......ok ..ok...it;s ok ..it's ok.........smileeeee.....)

Tapi tak pe....InsyaAllah...
pelan pelan kita buat apa yang termampu...


Biorpun.....

1-  Program2 sekolah  yang byk  ditaip  kat umah ni haaa, 
masih ada lam komputer yang baru jeee  ------------------> ROSAKKKKK

2-  Tempoh masa untuk pertandingan yang tercatat dalam  edaran
adalah dari.............er...er.....er...................
........................................
-----------------------> 1 Ogos hingga 30 September 2012  2011 !!!

(.......... ok ok....dah dipesan org atasan...cikgu2 jangan panic tgk tarikh tuu....ok ok.ook.
...think positif...!!!...mana tahu kan..kut2 pegawai penilai duk menilai sekolah2 lain duluuuu...)
ermmmmmm!!!

Ekoran ini juga.....
...........sekali lagi....
menyahut cabaran utk
tugas 
:
:
:
:
V
last minuteeeeeee!!!!!

Uhhh..
tak pe tak pe..
BUat apa2 yang patut...selagi terdaya..biorpun apa rintangan yang mendatang...
(...ayat penenang diri niihh...)


Semoga Allah permudahkan segalanya...

InsyaAllah..
:)



14 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Ya Allah kurniakan kesihatan yang baik buat sahabatku ini serta ketabahan dalam ia menjalankan tugasnya...amin :)

Tarik nafas panjang-panjang dan tenang, moga Allah permudahkan segala urusan kitak...:)

P/S : Tidur lambat lagiklah tok :)

Nur-nba said...

Sabar ye kak.. Biasalah tu, kalau terpilih jadi ketua.. kerja sure banyak punya. Moga akak dpt tenang2kan diri.. I know you can do it! Chayok!!

ibuintan said...

sabar Tinie... buat pelan2

jangan ngamuk cam katun grafik tu ye... hahaha mesti makin lawa walau Tinie ngamuk gitu

missgee said...

KaK Tini,
Teruskan Usaha..
Cikgu serba boleh nie :)

Cikli said...

kerja last minute pun satu art juga.

Ibuhani said...

smoga task last minute ini juga berjln dgn baik..........insyaallah!

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Semoga kitak diberikan kesihatan yang baik di sinun..:)

tq utk doa ktk pada kmk tuk..:)

InsyaAllah..kmk buat apa yang termampu..:)

p/s:...don't worry..mun ngantuk awal pun..kmk Zzzzz teruss..:)sik mauklah paksa2 dirik tuk..
...(..leh caya sik..)

Pn Kartini said...

To my dear dik Nur:)

Chayok!chayokkk!!
Thanks dear..InsyaAllah..
moga Allah permudahkan segala urusan utk akak nii...:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuIntan:)

Sabor lah ni kak..hehehe
kalau idokkk maunya pengsan..hehhe

InsyaAllah...so far tak dek laa sampai nak ngamuk sakan tuu...hehehe

Pn Kartini said...

To my dear Dik MissGee

Ye ye ye
Usaha Tangga kejayaan ..heheh
Cikgu serba boleh???no laaaa
ni kes terpaksa RELA maaaa;P

Pn Kartini said...

To Mr CikLI:)

Yelah kann...seni itu Indah...
Dan dalam indah tu juga terselit kesenian kestressannyaaaa...erkk!!

Pn Kartini said...

To my dear IbuHani:)

Thanks sis..
InsyaAllah...buat pelan2..orgkata
sikit2 lama2 jadi bukitkan sis..:)

Afida Anuar said...

lepas ni expert la kak tinie buat kerja last minute... insyaAllah semoga segalanya dipermudahkan;)

Pn Kartini said...

heheh...nak buek camno..terlatih dengan kerja2 last minute!!!!!UUUwwaaaa...aduhaii

Tak pe tak pe...aku yang menurut perintah kan kan

InsyaAllah..mudah2an..tq dear

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran