CETUSAN MINDA

..Menunggu Aura..



Tarikh akhir hantar modul Bio F4 & F5 Oktober nanti..
Hari ini 18 September..
Pejam Celik Pejam Celik...
Tup2...dah nak masuk bulan 10
Uhh!
Memang kejap jee niih
Tapi..dah memang kelemahan diri
Memulakan sesuatu kerja tuu....bila sampai auranya...
(..psst!!..nak habaq mai skit....bila time ada aura tu..sekali start kerjabuatnya....
memang kan susah lakkk nak berenti..Insyaallah..kan beres nanti..)
Tapi tu lee....
Tunggu punya tunggu...
tak sampai2 aura nak mulakan tugasan
(....biarpun dah ada plan di minda nak buat itu nak buat ini....
kiranya  niat tu memangggg ada!!..
hhuhuhu..tindakannya jee lum!)
Aduhaiiii...
Kiranya MEMANG masih belum lam kategori 
 cemerlang lagi niiih...!
erkk!!!
Harap2
Malam ini ke...esok lusa tulat tubin ke...
(jangan kulat dah....nanti terkulat2 lakkk jadinya...uhh!)
Aura tu kan menjelma nanti..
InsyaAllahhhhh!!!

Kiranya..
tugas yang diberi utk disiapkan dalam tempoh yang ada ini
diambil sebagai  satu cabaran buat diri utk sempurnakannya
InsyaAllah!

ermmm...ok ok
sementara menunggu AURA mendatang...
tenang2kan minda..
menggali idea2..mencari ilham....& mengumpul tenaga jap!








16 comments:

Yan said...

sedapnya tengok kucing tu lepak...

Cikli said...

semua dalam kepala, cuma tangan yang belum rasa nak bergerak.

Zaitun said...

Salam Tinie..mungkin kalau terlentang macam kucing tu auranya cepat sampai kot hehehe...

sal said...

warm up first...
jab lgi, semuanya beres..

insyaAllah..

MulutPayau said...

Suka tgk gmbar kucing tu..relak jer...tak pe..Aura tu pasti datang....

Acik Erna said...

assalam tini..memang relax sungguh kucing ni tidur..terlentang..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Semoga kitak sihat hendaknya serta sentiasa dalam kasih sayang Allah SWT..amin :)

Kadangkali kamek pun sama juak macam kitak, kalau rasa malas dan kurang bermaya pasti ditangguh-tangguh segala kerja tapi mun dah rajin dan bersemangat, kerja sampai habis tenaga..:)

P/S : Alhamdulillah dah selamat sampai..:)

missgee said...

Kak Tini,
Aura yang datang tue
sure tip top..
Teruskan usaha..
Siapkan sehingga berjaya :)

P/s; Saya pun suka wat keja last minute.. Ntah bila nak berubah

Pn Kartini said...

To my dear sis Yan:)

Andailah leh lepak relaks2 camtu kann..mesti best kan..;)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

Yup!
Alhamdullillah...malam lepas buat n3 tuu...aura tu mendatang!:)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Zai:)

Salam kak:)

hehe...jangan Zzzzz terus dahhh...nanti aura tak kunjung tiba lakk jadinya...heheh

Pn Kartini said...

To my dear Kak Sal:)

Salam kak..:)

Tu yang alih perhatian buat n3 nii.kiranya warm up lah tuu hehe....

Pn Kartini said...

To my dear sis MP:)

Memang relaks kan kucing tuuu...syok kalau kita join sekali duk relaks!!hehe..
Alhamdullilah...dah start buat nii..;)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak erna:)

Salam kak:)
duk mencari ilham tuuu...:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam kitak:)

Ooo...kiranya kita sama lah yaa..
Tulah kan...bila dah start tak tahu nak berenti lakk yaaa...:)

p/s: ...Syukur..kitak selamat sampey!

Pn Kartini said...

To my dear dik MissGee:)

Nak tunggu aura tu datang yang terhegeh2 tuu..hehehe
bila dah dtg....kejap jee siapnya..aduhaii


p/s:....kita sama arrr...:)
Janji kerja kita siap kan kan kan...:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran