CETUSAN MINDA

...Meneka Dalam Kesamaran....



Cerita di sebalik  ekspresi wajah...
?

......................




20 comments:

Afida Anuar said...

Expresi wajah yang serius...takottt...

senyum sikit kak.. heheh;)

mamawana said...

Renungan tepat yg comel...

a kl citizen said...

tengah lapar kut

missgee said...

Seribu 1 cerita..
Tentang hati dan perasaan..
Errrrr..
Teka aje ;)

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak dikurniakan Allah Taala kesihatan yang baik serta sentiasa dalam kasihan belas~Nya..amin

Tenungan yang jauh tampak kesayuan...macam sik ada mood jak :)

P/S : Baruk sampe, penat dan ngantuk..:|

Cikli said...

rimau ke kucing tu?

Tinaz said...

My dear with salam..:)

Teringat dengan lirik lagu Ibnor Riza "Meneka dalam kesamaran"

Ku menyingkir tiap keindahan
Ku lepaskan apa yang ku genggam
Tiada ku inginkan keraguan mu
Kian berpanjangan tanpa persoalan

sal said...

Assalamualaikum..
my dear tinie..
galaknya mata..
renungannya pulak tajam
menawan hati ..

ckLah said...

Salam...

LadyBird said...

comelnye gmbr kucing tu.. lady nak save boleh?

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Wanna to know??
Masa akak baca komen fida...tak jadi nak serious!!.....hehhe..
kiranya..komenmu menceriakanku..heheh;)

Pn Kartini said...

To my dear mamawana:)

Yang comel mesti si kucing tu kan...;)

Pn Kartini said...

To my lovely sis normah:)

Kalau lapar tak setajam itu kak renungannya...aduhaii...mesti mata kuyuuu jee...

Pn Kartini said...

To my dear dik MissGee:)

betul betul betul..
memang bila dah kait dengan hati pastinya terganggu jua perasaan dan emosinya kann...;)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam:)
Moga ktk sihat2 di sinun..AMin..

Pandey juak kitak owhhh
pandey mentafsir gambar bahhh...:)

ps: moga rasa penat dan kemengantukan dah tiada di tika dan saat ini yaa..:)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

Rasa tak risau kutttt...
duk fokus kat sesuatu tuuu...

Pn Kartini said...

To my dear friend Tinaz:)

Salam:)

ermmm....sebenarnya masa letak tajuk n3 tu...lagu tu laa bermain2 diminda..:)

ANtara lagu feveret dulu2 tauuu...

Pn Kartini said...

To my dear Kak Sal:)

Waalaikumusalam kak:)
Moga akak sihat2 di sana yaa:)

Tajam mata merenungkan sesuatu..
tampak garang namun di hati ..siapa yang tauuu...huhuhuh..;)

Pn Kartini said...

To my dear sis CkLah:)

Waalaikumusalam..:)

Moga sihat2 di sana..lebih2 lagi setelah berefleksi dengan anakanda..:)

Pn Kartini said...

To my dear lady Bird:)

...sebab kucing cute tu yang akak berkenan gak tuuu..
Dipersilakan dear:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran