CETUSAN MINDA

.... Kerja Last Minute!!..


Alhamdullilah...

Akhirnya...
Siap kerja last minute.....!
Aduhai..
:)

.....simple jee!


Harap menepati piawaian...!


 
p/s: thanks.....
buat Sis Idalara,KakErna,IbuIntan,Dik Fida,Dik MissGee,MrAbd Razak,Norsha
atas kata2 semangat yg mencoolllllkan keadaan dalam komen kalian ...
Yelah kan..maunya tak terkedu bila buat kerja last minute camni..aduhaiii!!
:)




12 comments:

IMANSHAH said...

sekolah saya dah lepas

Afida Anuar said...

last minute keje pun mantapp ni kak!... alhamdulillah siap jugak akhirnya.

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:)

Moga kitak terus dikurniakan Allah kesihatan yang baik serta ketabahan dalam menjalankan tugas seharian..

Alhamdulillah, tiada daya dan upayanya melainkan pertolongan Allah jua...dapat kitak siapkan dalam masa yang ditentukan..:)

Tahniah! Nice job..:)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Sis Tinie,

Alhamdulillah selesai sudah tanggungjawab yang diterima.

Ibuhani said...

hehehe...x kisahlah last minute pun. Janji bereh!

sal said...

biasanya cikgunya risau ..

budak2 ni relek jee..(di sek saya)

apa2 pun diharapkan, moga mereka semua menunjukkan kemajuan dan kejayaan..amin..

mamawana said...

Tahniah. All the best.

Pn Kartini said...

To Mr Iman Shah:)

Rasanya kebanyakan sekolah buat program solat perdana ni kan...Al-maklumlah...musim exam dah nak mula!;)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

tak mantap lah dear..
Bila dah diperbanyak tuuu
rupanya ada satu ejaan silappp lakk-Naib pengerusi jadi Naib Pegnerusi..huhuu

Pe2..alhamdullilah siap akhirnya:)

Pn Kartini said...

TO Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam :)
MOga ktk sihat2 di sinun dan dirahmatiNya selalu..Amin:)

Alhamdullillah...dalam kesulitan ada juga diberikan kemudahannya...dan siap juga akhirnya...:)

thanks ktk:)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Sal:)

Kdg2 bila tgk budak2 yang relaks sakan tu buat kita pelik tuu...kita terkial2 cam kita lakk yg nak exam kan kak...hehehe

Pn Kartini said...

To my dear Mamawana:)

Thanks mama....:)

Moga mama sihat2 selalu di sana yaaa..Muuuahhh!:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran