CETUSAN MINDA

...Bila Aura Mendatang.....



PERTAMA-------->   TERIMA KASIH  :

Tksh ya utk kata2 perangsang..komen dan nasihat di n3 lepas
InsyaAllah..
Semangat itu sentiasa ada..
Biarpun mungkin ada turun naiknya...
Namun insyaAllah...tidak akan terus menjunam hingga
ke tahap berputus asa...
Yang penting...sentiasa memujuk hati dan memikir secara positif
Tak ke gitu..?
Pe2.....tksh utk sentiasa ada di sini dan perhatian kalian amat dihargai
:)


KEDUA-------> MAAF  YAA!

Terdiam pula blog CM ni yaa
Dan 'batang idung' orang sini di blog2 teman pun tak nampak ekk
Bukan lupa yaa...cuma 'membatukan' diri dari berblog kejap..
Sebabnya...
Aura 'memodulkan' diri dah datanggggggg!
erkkk!!
:
:
:
:
v

InsyaAllah..
Bila ke-putus-an idea atau terbantut aura bermodul niii
Takkan lupa utk singgah ke blog teman2 yaa...

Ok lah yaa...
Permisi dulu!

:)


14 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak sentiasa dalam rahmat kasih sayang Allah SWT serta dikurniakan kesihatan yang berpanjangan...amin :)

Ermmm kamek pun sama juga kurang berjalan menziarahi blog teman-teman dek kerana kesihatan dan perkara lain yang menghalang. Alhamdulillah, dapat juak ke blog kitak aritok..:)

Moga Allah permudahkan segalanya buat kitak..:)

Acik Erna said...

Assalamualaikum tini..tak pe tini.ambik masa..kita s eua memahami keadaan tini..

Afida Anuar said...

It's ok kak... fida faham. Bila diri fokus kepada tugasan seharian... susah jugak nak maintain blogging ni;)

moga kak tinie ceria2 sokmo deh:)

missgee said...

Kak Tini,
Chaiyok..chaiyok..
Modul sure mantap punya :)

mamawana said...

Assalam Tinie..

Watpertu?

sal said...

be strong....

bermotivasi sikit bila membaca perkataan di atas tu..

memang betul, semangat tu kadangkala goyah..turun naik..

harap2 di masa2 akan dtg..akan sentiasa diperbaiki..

zino said...

mood raya tu hehe

Cikli said...

teruskan usaha.(ayat standard buku rekod masa dulu)

Norsha said...

selamat bermodul...jadi cikgu ni tak abis2 dgn modul ye...

Zaitun said...

Salam Tinie...aura dah datang ya,takpe take your sweet time.

Kamsiah said...

dahulukan yg penting dulu cikgu...

Ibuhani said...

Hv a nice day to you too, Cikgu Kartini!

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Sis Tinie,

Begitulah kita, tidak sama setiap masa. Semoga Sis Tinie sekeluarga sihat.

Nur-nba said...

Alahai rajinnya Kak Tinie.. Tahniah ye kerana fokus pada amanah yang diberi.. Memang boleh jadi guru contoh..

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran