CETUSAN MINDA

..Saje Menyerah Diri!!!..

Puasa jap hari ni..
9-10 am nanti baru leh 'berbuka'!
ermmmm....
Agak2 puasa apa yaa yang kejap jekk niii
:):):)
:
:
:
:
:
V
Hari ni....
nak 'menyerah diri'
utk...

:
:
:
V
...bloodtest!

:)



22 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak dianugerahkan Allah kesihatan yang baik serta sentiasa dalam perlindungan~Nya..amin :)

Bagus juga kalau dibuat selalu agar kitak tahu masalah apa yang ada dalam badan agar diusahakan tindakan selanjutnya. Harap mendapat keputusan terbaik...insya Allah..

Moga Allah permudahkan segalanya...amin :)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Sis Tinie,

Buat blood testlah tukan.

Akak baru hari Khamis baru ni buat blood test. 6 bulan sekali, paksarela.

Semoga Sis Tinie sekeluarga sihat.

ainnoraini said...

alamak...saye ni takut sikit dgn jarum ni...ngeri jer...tapi kalau dah terpaksa menyerah jer laa...

semoga sihat ye...test untuk ape tu ye...

hani@debumelukut said...

takoooooooooooooooottttt...!!!

Afida Anuar said...

Fida ingat nak buat gak la nanti kak.... jarum dia besar kan? kan? he he

sal said...

bloodtest...huhu menyakitkan dan menggerunkan..

tadi baru ambik darah..tengok gula dlm badan..

apb dh berusia..pemakanan dh kena control sikit..

Acik Erna said...

Assalam tini..bukan sekejap tu tini..dari kol 10 malm dah puasa..akak 3 bulan sekali tu..

Zaitun said...

Dah tua2 pun takut juga kalau ambik darah.

Cikli said...

kesamaan antara manusia. merah darah

mamawana said...

Assalam,

Blood test fasting ek.. heeee

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/07/syurgaku-syurgamu.html

hazeleyed lady said...

Ass Salam lovely sis
Kak hazel singgah untuk melepas rindu setelah kian lama berhibernate...

Bloodtest?
i hope there's nothing serious ok...
Take care... Keep Well

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam:)

Moga kitak di sinun di anugerahkan kesihatan yang baik:)

InsyaAllah...mudah2an....
harap nanti baik2 semua keputusannya..:)

tq kitak:)

Pn Kartini said...

To my dear kak Ani:)

Waalaikumusalam kak:)

aa;ahh..buat blood test:)
aduhaii...6 bulan sekali yaa..huhhuhu!
tapi takpekan kak..at least kita paksarela utk kesihatan kita juga kan kak..:)

pe2..moga akak sihat2 di sana:)

Pn Kartini said...

To my dear Ainnoraini:)

Alhamdulillah...memang tak takut jarum..kiranya leh tgk lagi dia org cucuk di lengan tuu..hehehe...

Saje buat ujian darahnya..satu langkah berjaga2 bila usia dah meningkat ni..:)

Pn Kartini said...

To my dear Puan Hani:)

heheheh....cooollllllllllll!!

:):)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Assalamuamualaikum dear..:)

memang bagus kita buat bloodtest dear..sekurang2nya tahu tahap kesihatan dalam darah..:)

Jarum dia..biasa jekk lah dear!
jgn takut:):)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Sal:)

Alhamdulillah...selesai berbloodtestnya!
cuma kan tau result dalam masa seminggu lagi..:):)

Tulah kak...dalam pada beringat2 tu..kdg2 terlanggar juga pantang larangnya..heheh

Pn Kartini said...

To my dear Kak Erna:)

salam kak:)

Aduhaii....3 bulan sekali???ermm...tini ni dah lama tak buat...ntah camne...tergerak hati nak buat bloodtest...langkah2 berjaga kak:):)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Zai:)

Salam kak:)

heheh..alhamdulillah kak..mungkin sebab cikgu bio kutt...kiranya tidaklah rasa takutnya tgk jarum..:):)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

Yupp...kesamaan merah warnanya..namun di hati...pasti ada lainnya kan.....

Pn Kartini said...

To my dear mamawana:)

Salam kak:):)

ber'fasting' sekali2...:):)

tq kak..citer syurgaku syurgamu..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed:)

Salam kak:)
MOga akak bertambah baik kesihatan dan sentiasa dilindungiNya selalu ..Amin...

Tksh yaa kak..masih ada kesempatan ke sini:)
Aaa'ahhh sis..bloodtest..harap semuanya ok nanti....:):)tq yaa sis:):)

Akak jaga diri yaaa:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran