CETUSAN MINDA

Hilang Rentak!

      
   
Mungkin ada yang  perasan atau mungkin juga tidak
Blog CM tak serancak cam dulu yaa!
dek lama menyepi..
Idea hilang ntah ke mana..
Semangat pun asyik malappp jekk
ermm..!!

Memang!Memang!Memang!
HILANG RENTAK !!!
Aduhai...


ermm....
Harap2...janganlah sampai terus bersawang kann blog ni..
InsyaAllah...

:)

Ops!
Sebelum undur diri..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
V
Alhamdulillah...
Aisha dah sembuh!!

:)









26 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga tercurah kasih sayang dari~Nya buat kitak sekeluarga dengan kebaikan yang banyak...amin :)

Aok lamak juak kitak sik update blog kitak, selalu juak singgah sitok mengintai yang terbaru untuk dikongsikan...:)

Alhamdulillah moga Aisha terus sihat dapat belajar semula..:)

sal said...

my dear tinie..
suka tengok anakanda aisyah tersenyum ceria..

tentunya emaknya pun rasa lega apb melihat anak dah baik dn sembuh..

cuma kena hati2 je yee..

selamat kembali ke dunia maya..
biasalah kak pun begitu..
klu sebuk sangat..trpaksa meninggalkan blog berhari2 untuk memberi laluan kepada perkara2 yg lebih penting dulu...

klu dah ok..barulah kembali dengan n3 baru...

moga semuanya dh ok dan urusan berjalan dengan lancar..

Yan said...

Akak pun baru muncul ni..

missgee said...

Kak,
Mud itu anggin2 rasanya..
Kadang rajin..kadang malas..
Harap2 mud utk menulis datang semula..
Baru rentak itu ada bunyinya :)

Afida Anuar said...

Assalamualaikum..my dear kak tinie...

biasa la tu kak, ada harinya rasa keputusan idea, fida pun selalu.. he he....

moga idea tu kembali menjelma...

PS: alhamdulillah....aisya sudah sembuh:)

Nur-nba said...

Salam Kak Kartini.. Syukurlah puteri kesayangan akak dah pun sembuh. Biasalah tu kak, memang kadang2 mood akan ke laut.. Takde idea nak menulis entri di blog. Ditambah pula dengan tugas2 seharian yg tak pernah surut. Nur akan setia menanti entri baru dari akak.. jangan risau.. take care sis..

Cikli said...

biasanya blog dapat ditulis dgn jiwa dan hati yang tenteram.
syukurlah.

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam:)

Moga kitak jua dianugerahkan keberkatan dariNya dan diberikan kesihatan yang baik berpjgan..:)

Tksh yaa kitak..setia kitak owhh dengan blog kmk tuk..:)

Alhamdulillh..dengan izinNya jua Aisha sihat..makan pun dah mula banyak tukk...:)

Pn Kartini said...

To my lovely kak Sal:)

Alhamdulillah kak Sal...bila tgk anak2 sihat..memang tenang je hati..cuma sekarang memang kena berpantang ais dan yang sewaktu dgnnyalah si Aisha tu..:)

Pasal makbondanya lakk...mmg busy tu sentiasa ada kan kak...kalau tak busy pun..auranya pula yang tak ada..:)Pe2..thanks ya sis...setia di sini:)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Yan:)

eeermmmmmmm....sama pula kita ekkk..:):)
Pe2...moga akak sihat2 di sana dan good luck utk bibik yang baru yaaa..;)

Pn Kartini said...

To my dear miss Gee:)

Betulllllllll bangatt tuhh sihhh..:)
Kdg2 idea kaku ada juga kaitannya dengan moodnya..bila mood kurengg maka kureng laa auranya kann..:)

InsyaAllah..kan dapat rentaknya nanti:)tq gee setia di sini:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Waalaikumusalam dear:)

er..er...agak2 bila yaa menjadinya apam dot dot dot fida...:):)

Tulah dik...terkaku terbisu lakkk...!!harap2 kejap jekk niii ekk:)

p/s: Alhamdullilah..moga sihatnya berpanjangan...InsyaAllah..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Nur:)

Salam my dear:)
Tksh yaa dik..setia di blog akak nii..:)
Pasal idea yang ke laut tuuu...tulah kan dik...kalau cakap pasal kerja mmg tak habis2kan...yang jadi mangsa..blog jugee..!!terbengkalai!

thanks yaa Nur:)

Pn Kartini said...

To Mr CikLi:)

Betul tu..
bahana rasa tak keruan dek rasa resah dgn kekangan kesibukan memang terkdg membantut ideanya..:)
anyway..thanks yaa:)

Acik Erna said...

Assalamualaikum tini..lama dah akak perasan..tapi tak tau kenapa..ingatkan sebab sibuk dan jaga aisya..
alhamdulillah aisya dah sembuh..
janagn menyepi terus ye tini..sesekali muncul le disini..
baru teman2 rasa tenteram dihati..

mamawana said...

Assalam Sweetie Kartini...

Salam blogging...heee

hazeleyed lady said...

ass-salam sis

Firstly...we are two in a boat!
2nd...Syukur kerana Aisha dah sembuh.

May tomorrow bring Sunshine to you and family.
Smile.

luahfikiran said...

SALAM,
USAH RASA GUSAR ! KITA NI, SAMA JE ! KITA BERSIARAN BILA KEADAAN MENGIZINKAN !

nyanyisunyi said...

Assalam tinie..alhamdulillah aisha dah sembuh...kak ida pun skrg ni jrg update..nk bw pun psejak buat keje staff lain ni rasa mcm tk cukup2 masa je...

zino said...

semuga idea datang kembali mencurah2....

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Erna:)

Waalaikumusalam kak:)
terharu juga di hati..bila ada yang prihatin :):)Tksh yaa kak..
Jaga Aisha pun yaa...sibuk dgn sekolah pun yaa...biasalah kan..bila dah terbusy..terkdg terganggu juga moodnya...aduhaii..
InsyaAllah..diam tak lama...
Ni baru jeee lepas publish n3 baru..heheheheh

Pn Kartini said...

To my lovely Mamawana..:)

Thanks mama!!Sentiasa ingat ke sini..maaf yaa mama..aktiviti berBW slow skitt nii...aduhaiii

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Hazeleyed:)

Salam kak..:)
Tulah kan kita..sesekali sibuk melanda..terdiam kita dibuatnya..::)
Tksh yaa kak..Moga akak di sana sentiasa dilindungiNya dan sihat2 selalu..Amin:)

Pn Kartini said...

To Mr LF:)

Salam:)

Betul tuu...:)
Cuma bila dah mendiamkan diri...diharapkan masih ada yang mengingati...:)

:)

Pn Kartini said...

To my dear kak Ida:)

Salam kak:)
Alhamdulillah Sha dah sihat..:)
tksh yaa kak..:)
Tulah kan..tini sejak 2-3 menjak nii aura menghilang ntah ke mana...InsyaAllah..takkan hilang:)
Pe2..tksh kak..sentiasa sudi ke sini:)

Pn Kartini said...

To Mr Zino:)

InsyaAllahhhh...
kiranya nak idea dtg mencurah2..seiring juga dgn minda dan jiwa nan tenang kann..:)

Tq yaa:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran