CETUSAN MINDA

..Hajat Tidak Kesampaian..


Hari ini
sempat 'menjelajah' 3 kedai buku
Melilau mata mencari buku yang dicakapkan dalam n3 semalam
Buku Takluk Hati Pasangan

Hasilnya.....
HAMPA
Hajat tidak kesampaian...
&
Sebagai penggantinya...
:
:
:
:
:
:
:
:
V
...buah tangan buat pasangan pengantin 
(merangkap ex-student)
Amin Fahmi dengan pasangannya Khaiza
 
(mentang2 lah cikgu kan...hadiah pun buku !!..huhuhhu...)
:)


Biarpun misi pencarian Buku Takluk Hati Pasangan 
tidak kesampaian..
sekurang-kurangnya terubat juga
 bila 
dapat
:
:
:
:
V
...memang tak harap dapat Anis keluaran 175 ni...
ingatkan...dah habis stok!
Bila cuba2 tanya tuan kedai...
"Anis yang ada Ustaz Azhar  .."
Tak sangka pula adaaa!

Kiranya majalah Anis yang last di rak buku tuu...
memang dah rezeki tuan blog kan..

Alhamdulillah!
:)


10 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:)

Moga kitak sihat hendaknya dengan izin~Nya...aamiin

Cantik buku yang kitak beli dan moga isinya dapat membimbing anak didik kitak menempuh gerbang perkahwinan mereka meraih kebahagiaan di dunia dan akhirat.

:)

Ibuhani said...

As Salam Pn Kartini...beli buku bagus jugak utk hadiah sbb secara x langsung kita menggalakkan budaya membaca dikalangan masyarakat.

Pn Kartini said...

To Mr abd razak:)

Waalaikumusalam kitak...:)

Actually buntu juak kmk bila buku yg dicari sik ada...frust juak bahh..tuk tuan kedai cdg buku tuk..Moga ia berik manfaat buat mereka...insyaAllah:)

Pn Kartini said...

To my dear ibuhani..;)

Moga ilmu yg ada didalam buku ini berguna utk pasangan pengantin...
InsyaAllah..:):)

Werdah said...

Assalamu'alaikum Tinie

Bagus juga hadiahkan buku untuk pasangan pengantin

Majalah yang bawah tu ada kak membelinya dapatlah menatap keluarga Ustaz You Tube ni..

Pn Kartini said...

Waalaikumusalam kak werdah:)

Alhamdulillah..biarpun buku lain yg nk diberi..tapi rasanya 2 buah buku ni pun insyaAllah ada keistimewaannya kan...


Mmg minat jg dgn ustaz azhar..bila beli Anis ni..dpt jgkan baca kisahnya lebih dkt..
Suka sgt2 bila dpt beli..:)

Acik Erna said...

alhamdulillah..asssalm tini..akak dari dulu suka sangat bagi hadiah buku pada pasangan pengantin.

Pn Kartini said...

Salam my dear kak erna..:)

Ilmu yg ada dalam buku2 andai dimanfaat mmg amat bmakna kan kak...
Mg dpt juga ilmu yg diperolehi...InsyaAllah..
;)

Anonymous said...

Salam...
Maaf saya secara tak tersengaja...terbrowse page ini. Jika saudari ingin dapatkan buku Takluk Hati Pasangan, saya boleh poskan...insyaallah dengan autograf sekali.

Penulis,
mohdnoor@salam.uitm.edu.my

Pn Kartini said...

To Anonymous:)

Salam:)
Tksh atas kunjungan ke sini..
dan terimakasih ats jasa baik ..
namun InsyaAllah..saya cuba dahulu utk ihktiar dapatkan buku ini di kedai berhampiran..
InsyaAllah ..moga dpt ketemui nanti..:)

:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran