CETUSAN MINDA

..Tanda Menghargai..

 

Salam..:)
Terasa lama juga tak diupdatenya blog ni...
Last n3 pada hari Khamis,1 July 2010
(erkk!!...hari ni Ahad..maknanya baru 2 hari tak update..tapi bagaikan dah setahun 
lama rasanya!!..aduhaii...)
Sebenarnya bukan  mahu diamkan diri..
Cuma dalam tempoh 'bertapa'.....cuba utk membalas komen2 teman utk n3 sebelum2 itu..
(...heheheh...ni spesies yang excited nak publish n3...maka berlaku lee penangguhan
membalas komen!!..Yang pasti semua komen akan dibalasnya...
cuma mungkin terlewat sedikit.,...Ya Ampunnnn!!)


Satu yang mengharukan utk last n3 bertajuk Damaikan Dihati...
Dengan respond teman2 yang sudi memberi komen...
yang rata2nya...memberi kata semangat ..
& turut mengaminkan doa..buat diri rasa terharu..
Kiranya masih ada rasa prihatin antara kalian biarpun di alam maya..:)
TERIMA  KASIH..& SYUKUR kerana Ukhwah Yang dipupuk..

Begitu jua utk teman-teman yang lain...:):)
Terkadang kita dibatasi dengan tugas seharian
dan mungkin membatasi jua utk  menziarah blog rakan2..:)
Namun tidak semestinya kita melupai/dilupai...
Yang pasti....Persabahatan itu sentiasa ada ..:)


Untuk semua teman...
Yang sudi singgah..biarpun hanya seketika..biarpun tidak memberi apa2 jejaknya..
dan jua bagi teman yang sentiasa ada titipkan sesuatu yang bermakna di sini..
Maka..
sebagai tanda persahabatan
Anugerah yang pertama kalinya dari Cetusan Minda
utk kalian...
Semoga sudi-sudikanlah menerimanya...:):)
LuV u All..!

 

:
:
:
:
:
Utk Mr Abr Razak
Tksh utk award yang diberikan
Yang jua tanda menghargai sahabat-2nya...
'kacak' owhhh award dari kitakkkk..:):)
Tq yaa..:)


32 comments:

kakcikseroja said...

Salam Tinie sayang..

cantik award tu.. terima kasih :)

piewahid said...

dgn muka tak malunya sy ambil sbb award tu comei sgt. t kasih...

Abd Razak said...

Salam kitak..:):)

Moga dilimpahkan kesihatan yang berpanjangan buat kitak...:)

Pertamanya, terima kasih kitak kerana sudi menerima anugerah dari kamek..:)

Keduanya, terima kasih award yang kitak berik ya...cute :)

Barakallahu fik..:)

kak Erna said...

salam tini..terima kasih award yang cantik tapi mungkin akak tak bolih nak tampal kat blog..selalu sangat ..tak dapat..sebab akak tak reti nak kecilkan dia..bila diambil..akan jadi besar..apa2 pun terima kasih banyak..sebenarnya..sokongan teman2 dialam maya ini..sentiasa ada untuk kita semua..bersyukor kita pada tuhan...sekurang kurangnya kata2 semangat yang diberi..bolih mendamaikan hati...

annie said...

salam tinie, baru je dtg ke sini....
satu yg pasti,walau tak ada jejak yg ditinggalkan itu tidak bermakna akk tak berkunjung ke sini. Selalu akk dtg cuma kdg2 tak sempat meninggalkan pesan.

Tapi harapnya persahabatan maya ini kekal abadi dan mana tau ada rezeki boleh bertemu di alam nyata...Insyaallah.

Pastinya award tu utk akk juga kan, jadi, izinkan akk ambil, ye..t/kasih.

Afida Anuar said...

Salam kak tinie..terima kasih atas award..waahh meriah la dinding 'rumah' fida nanti.hehe...

Harap persahabatan di alam maya ini akan lebih tererat..insyaAllah..

MaizaC'Joe said...

salam my lovely sis Tinie

moga akak dng family tercinta sihat bahagia sentiasa di lindungi OleNya.. amen.. moga persahabatan maya kita semua ini bertambah kukuh dan erat lagi ya.. :)) luv u... thanks utk award tue.. maiza ambil ya...

Tirana said...

Pn Kartini...

Terimakasih atas ingatan. Saya jarang masuk sini sebab bila saya masuk blog Pn Kartini ni, computer saya samada stuck atau jadi slow dan saya terpaksa restart. Biasanya saya baca blog Pn Kartini melalui google reader tapi tak dapatlah tinggalkan komen. Tapi hari ni kena masuk kerana nak amik award yang comel ni. Takkan nak amik saja tanpa tinggalkan pesan dan ucapkan terimakasih...hehehe.. Nanti saya start semula pc saya ni...

deena farhana said...

salam kak tinie,

cantiknye award...deena nak bleh? hee..cam xlayak je amek ni..br je skali due dtg sini....segannyee

penjejak maya said...

salam,

moga ukhuwwah ini terus berpanjangan..

hazeleyed lady said...

Ass-Salam dearest Tinie
Lovely.
Friends forever ok...thanx

p/s ada problem skit with my blog account kot...tak boleh nak follow anybody...susah nak buat new post...huuu Perhaps something wrong with my laptop

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Salam tinie,
T.kasih bg award kat k.yati. Nanti tunggu anak2 pindahkan ke rmh akak ye..
Sahabat yg baik akan selalu mengajak kita ke jalan kebaikan..smg silaturahim ini terus subur berkekalan..

TK said...

Thanks for the lovely award. I appreciate it so much..Thanks also for the friendship. Nice knowing you SIS!

ieda said...

salam kak .. sorry dah lama ieda x jejak sbb ilang semua add kawan2 huhuhuhu bukan kerana tukar layout tapi x tahu kerana aper .. tuu yg duk tunggu kawan2 mana yg x singgah layie .. baru leh dpt add kak ..

thanx alots for the beutiful arward , insyallah ieda amikk :))

Tinaz said...

Salam..

Apa khabar? Didoakan semoga sihat..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:)

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS..:):)

Harap kakcikS suka yaa..:):)
Thanks yaa sis..
Moga persahabatan terus berkekalan& mesra selalu..:):)

Pn Kartini said...

To Mr Pie Wahid:)

ermmm..comei yaa award tu..:):)
Pe2 tq sudi terimanya..
Moga ukhwah berpanjangan..

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Tksh utk doa2 kitak..
Kmk t/ksh juak utk award kitak yang kacak..& tq sudi terima friendship award dr kamek..:)

Moga ikt ukhwah berkekalan:)

Moga diberkati jua kitak:):)tq yaa:)

Pn Kartini said...

To My dear Sis Erna:)

Salam my dear sis..:):)

Semmgnya kehadiran teman di alam maya ini jua bisa mendamaikan hati yg gundah..terharu jua dgn keprihatinan rakan sekalian..
Thanks ya sis..sentiasa ada di sini meninggalkan kata2..semmgnya amat2 tinie hargai..:)

Pn Kartini said...

To my dear Sis Annie:)

Salam my dear sis..:)
Semmgnya ia jua utk akak juga..:):)
Semmgnya begitulah kita bila masa dibatasi dgn kesibukannya kan kak...faham:):)
MOga ikt ukhwah berkekalan & mesra selalu..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:):)

salam dear:)
wowww...memamngggg meriahh...
:):)menandakan juga..fida sorang ni sentiasa di hati teman2..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely dik Maiza:)

Tksh sudi mendoakan utk akak sekeluarga..
Moga maiza pun begitu jua...

Tksh jua sudi terima award yang tak seberapa itu..namun ia bermakna bagi menghargai nilai satu persahabatan..:)

Moga kemesraan itu sentiasa ada:):)

Pn Kartini said...

To my lovely Puan Tirana:)

Salam..:)
semmgnya kedatangan Pn Tirana di antara yang dinanti2kan ke sini..:):)
Namun..faham..kesulitan yang dialami..
:):):)pe2 thanks yaa..sudi terima award tk seberapa itu..Moga persahabatan berkekalan..:):)

Pn Kartini said...

To my dear dik deena:):)
Salam dear:)

alahai dear..:)
Tak kira kekerapannya..yang utama nilai persahabatan itu..kesudian deena ke sini..wajar utk akak menghargainya..:)
semoga ikt ukhwah ini berpanjangan..:)

Thanks yaa..:)sudi terima award:)
Take care:)

Pn Kartini said...

To Mr penjejak Maya:)

InsyaAllah..:)
tksh sudi singgah ke sini ya..:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hezeleyed:)

Salam:)

FRIENDS 4EVER!!:):):):)

Moga kemesraan itu terus terjalin:)

p/s: Aduhai sis..tinie kalau bab2 problem camtu..mmg laa tk pandai..hehee..

Pn Kartini said...

To my dear Sis Yati:)

Salam sis:)
Tksh sudi terima award tak seberapa ini..:)
Semoga ikt ukhwah terus berpanjangan..:)

Take care sis!:)

Pn Kartini said...

To my dear ieda:):)

Salam:)

Nanti2 jangan lupa tu..ambil award tu ekk:):)
So..dah dapat jejak akak ni..harap dtg lagi ke sini:):)
Moga ieda happy selalu:):)

Pn Kartini said...

To TINAZ..:)

Sihat di sini..semoga sihat2 jua di sana:)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:):):)
:
:

Pn Kartini said...

To My lovely TK

Salam dear..:)

Aduhaiii dear..problem pe ntah komen dari TK hilang ntah ke mana..baru hari ni komen Tk menjelma!!:):)

Pe2..moga TK sudi terima yaa award yang tak seberapa:):)
Tksh sudi bersahabat dgn akak:)

maiyah said...

makasih sis.. apapun kucing tu mmg cumel.. gerammmmmm

Pn Kartini said...

To my dear Maiyah:)

Sama2 kasih dear..:):)

aa'ha..Kucing si mata bulat tu yaa..:)

Moga Maiyah sihat & ceria selalu:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran