CETUSAN MINDA

"Rumah Baru....!"


Salam...
:)
Hari ini..blog bertukar penampilannya..
PURPLE??????...
Yuuppp...My fav. colour..:)
Sebelum ini tidak terfikir nak bertukar wajah..
Mungkin salah satunya sebab hajat terhalang disebabkan
Fobia utk mengubah2 ..(sebab pernah seblm ini blog jd haru-birunya..
sbb tersilapedit-mengedit...heheheh)
Tapi entah macamana..
Semalam..
Tercetus di minda..Tergerak di hati..
Terkenan dgn template ni..
&
Akhirnya...dengan bantuan teman...
Niat di hati terlaksana jua..
Alhamdulillah...berjaya akhirnya..walaupun tidak sepenuhnya sempurna
disbbkan susunan dah jadi tidak teratur..aduhaii..
Yelahkan...namapun berpindah umah..mesti lee sakan menyusun apa yg patut..
:):):)
Kiranya...n3 ni selingan jap...sbb belum selesai lagi kerja susun menyusun!!!erkk..

Buat kalian...harap tdk pening yaa..
tgk blog yang masih dalam proses 'pemurnian' ni..

Sekian....
:):)

Khas buat sahabat  yang sudi mengajar sakan dan mengedit apa yang patut..:)

... really appreciate!!!
:)


24 comments:

MaizaC'Joe said...

salam my lovely sis tinie...

wahhh... cantiknya.. jeless... hehe.. maiza fobia.. fobia.. fobia.. hehe...

Abd Razak said...

Salam..:):)

Tahniah...

Cantik rumah baru..:):)

Moga kitak sihat dan ceria dlm rumah baru tok..:)

annie said...

salam tinie, sejuk je mata memandang cat baru rumah tinie ni, klu kena susun atur perabutnya lagi nyaman..tak sabar nak tunggu hasilnya.

ONE ZABA said...

lawa....

TK said...

Lawa rumah baru...BTW, kalau takut haru biru bila tukar blog, buat satu hidden blog as tempat testing. I have one. It helped but so far tak penah tukar anything major pun hehe

hazeleyed lady said...

Ass-salam dear Tinie
Hmm...black and purple...kinda classic...luv it too!

Afida Anuar said...

Salam kak tinie..

wahhh cantik2... dan masih lagi mengekalkan 'jiwa' kak tinie kat sini...fida suka..

dz said...

As salam

Wonderful. Boleh tumpang ke rumah baru ni.

Sha said...

salam:)
suka warna ungu.....

kak Erna said...

salam tini..cantik..lembut..menunggu susun atur yang akan menambah indah dan menariknya rumah baru ini..

piewahid said...

tumpang lalu jengok rumah baru...
waa... berseri2. tahniah ya..:)

Pn Kartini said...

To My lovely sis Maiza..:)
Betul tuu..bila sekali dah terbuat 'haru-biru' mulalah takut nak mulakannya semula...fobiaaaaa..aduhaii..
Pe2 thanks dear!!

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)
Thanks..:):)
Kalau ikutkan fobia tuu..memang ada..
Tapi syukur..ada juga sahabat sudi
tunjuk ajarnya...mmg benar2 menghargainya..

:):)Moga kitak ceria2 juak di sinun..:)
Anyway..thanks..:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis Annie..:):)
Sejuk mata memandang??Alhamdulillahhhh..:):)
Ni masih dalam proses susun atur..dan edit apa2 yang patut..aduhaii..:):)
Thanks sis..:):)

Pn Kartini said...

To Mr One Zaba..:)
Thankssss....:)

Ibuhani said...

all purple.....my fav colour jugak ni :)

Pn Kartini said...

To My lovely TK..:)
thanks dear..
Maybe masa nak jadi haru biru dulu tuuu..sbb terlalu excited nak ubahhh..tup2 nyesallllnyaaa..
Kiranya baru kali ni..tergerak hati nak tukar...:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed..:):)
Purple memang tak dapat dipisahkannnn..
sampaikan ada guru sekolah cakap tini tukar namalah..pada Siti Purpleee!!!aduhaii..:):)

Pe2 sis...thanks..:)

Pn Kartini said...

To my lovely dik Fida..:)
Thanks dear..merasai jiwaku di sini..:):)
Moga fida sentiasa dilindungiNya..& take care dear..:):)

Pn Kartini said...

To Mr Dz..:)
Salam..:)
Umah baru ini semmgnya sentiasa terbuka..pada yang sudi ziarah..:):)

Thanks yaa..:)

Pn Kartini said...

To my dear kak Long Sha..:)

Kiranya sejiwalah kita yaaa..:):)
Thanks sis..:)

Pn Kartini said...

To My lovely Sis Erna..:):)
Salam..
Aduhai sis..selagi tak tersusun mana2 yg patut..selagi tu rasanya asyik mengadap jekk niii..:):)heheh..
Anyway..tq sis..:)

Pn Kartini said...

To Mr PieWahid..:)

Salam..
Dipersilakan..
Tksh masih sudi menjenguk2 ke sini..:)
Tq yaa.:)

Pn Kartini said...

To My lovely Sis Ani..:):)

Semmgnya purple dgn diriku tidak bisa dipisahkan..aduhaii..:):):)

Tq sis..Moga akak sekeluarga sentiasa dirahmatiNya selalu...:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran