CETUSAN MINDA

RELAKS JAP!..

Pamplet!Pamplet!Pamplet!
Sepatutnya dah boleh disiapkan ..
Komputer Antik lakk Buat hal..
Yang haru Biru..
Tak Sempat nak Saveeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Komputer meragam...OFF tetibaaaa
Ada lee 5-6 kali terpaksa On semula ..
Then start balik edit pamplet...
Ni relaks jap..
Tarikkkkkkkkkkk nafassssssssss
Hembussssss...! fuhh...!

dan sejukkkkan hatiiiiiiiiiiiiiii.....tenang2 skit..
kalau tak ......maunya leh jadi cam ni...:

atau pun ..tragik lain



ermmm.....
Don't Worry
Juz mengekspresi 
Realiti...Masih boleh berfikiran warassss...
Kiranya..
InsyaAllah...Never Give Up!

pimp myspace profile


ermm..feel better now..
So

nak On semula computer klasik tuu...
coz Perjuanganku Belum Selesai :p
Pamplet! Pamplet!pamplet!
( lepas ni ...siapkan pula Pelan strategik/Taktikal..laporan..ermm...)
Untuk latest n3..
erkk...ada ke yg tunggu???..:)
:)
 








14 comments:

- jinggo - said...

ha - cgu tini...
seronok baca
sabar ajalah dengan teknolgi ni.
saya pun sama
dalam diam2 - anak2 dah install games....punyalah slow komputer rasa macam paling ke dinding...

cool....

سيف النظام بن حاج عثمان said...

Salam Pn. Kartini...

Kadangkala begitulah kesabaran kita diuji oleh Allah S.W.T Selamat malam... :)

maiyah said...

sy pun camtu gak ituhari, dah le bosan sesgt tenet tak bleh bukak huhuu :)

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Senyum sorang kamek nangga n3 kitak kali tok...:)

Kadangkali mun komputer tetiba off sendiri menunjukkan sistem dlm cpu panas, tentukan dlm lingkungan komputer tu sejuk, pasang kipas atau air-cond...kalau boleh biar komputer sejuk dulu baru 'on' semula.

Yang molah pamplet tok pun kenak sejuk juak...rihak lok then baru sambung...moga kitak sihat & jgn abaikan masa rihat :)

ONE ZABA said...

tak pa..lagi dua minggu je. lepas tu boleh la bercuti.

kakcikseroja said...

Salam Tini Sayang..

ok.. duduk tegak-tegak.. luruskan belakang... tarik nafas dalam-dalam... hembus perlahan-lahan... fuhhhhhhhhh....

oraitttttttt.....:)

Sha said...

salam:)
Itu semua ujian. Nak duga sama ada ikhlas atau tak.

Pn Kartini said...

To Mr Jinggo..
hehehe..tu laa.
Saborrrr jekk lah ekk...:):)
Sebagai penyedap hati..Be Cool!!!

Pn Kartini said...

To ustaz saifun,:)
Alhakmdulillah...masih ada rasa sabar..kalau tak...tak bersiap pulak keje buat tu...:)Syukurr:)

Pn Kartini said...

To Maiyah:)
Tu laa..agaknya saje nak 'bergurau' dgn kita kutt..hehehe...
Pe2..kita saborrr ekk:):)

Pn Kartini said...

To Mr Razak:)
Kamek tukk tersenyum juak bila baca semula kamek naip tukk..heehe..
Juz meluah apa yg dirasa...

Mujur juak ada blog tukk..blh kamek release skit..:)sementara tunggu komputer klasik tu sejukkk..:)Ops..klasik2 pun byk berjasa tuu:)
Pe2 TQ!

Pn Kartini said...

To Mr One_Zaba
:) Cuti2 terasa pula debarannya..selagi paper bio Spm lum melepasi harinya..aduhaii..:):)
Tp yang pasti..cuti kan tiba jua..:)Tak lama lagi tuu..:)

Pn Kartini said...

To KakCiks..Muahhss..!:)
ok ok ok...
back to normal dahhhhh...
hehehe...
Thankss..:)
harap sis lam sibuk2 dgn jadual kerja tuuu..sana ke sini tuu.,moga sis sihattt..ops..tido sis pakai laa stokin tuu..sejuk sekarang nii..:):)

Pn Kartini said...

To Sis Sha..

Sebut ikhlas tu..insyaAllah...:)

Mungkin jua uji kesabaran tu..:):)
Moga sis sihat dan ceria ..:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran