CETUSAN MINDA

Untuk Teman Sekalian...


............sudi kiranya menerima kad yang tidak seberapa ini.....:)

Salam buat teman-teman sekalian...
tidak kira di mana jua berada..
Atas dasar ikatan persahabatan yang terjalin
sememangnya kalian  sentiasa terpahat di hati...


Sempena menjelangnya 1 syawal
Dengan rasa rendah diri ..ampun & maaf dipinta
Andai ada kekurangan & kesilapan.
Semoga di hari lebaran nanti..disambut dengan penuh kesyukuran
& bahagia selalu...
:)


**************************




Kad dari Teman blogger...Terimakasih...
Moga ukhwah sentiasa terjalin


Daripada  :  Maiyah

Daripada :  Sis CkLah
Daripada  :  Mr Penjejak Maya
Daripada : Mr Jinggo
Daripada : Sis Idalara
Daripada : KakCikS
Daripada : Mr Abd Razak
Daripada : Mr Zool
Daripada : Ikan Emas

Selamat  Hari  Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin



34 comments:

Afida Anuar said...

Salam kak tinie... wahh semua kawan2 dah mula kasi e kad.... fida takde e kad nak kasi... apa pun terima kasih kak tinie... selamat hari raya juga. Maaf zahir dan batin... uishh mcm awal lagi je ucap selamat hari raya ni;)..errr

PS: Kak Tinie beraya kat mana tahun ni?

- jinggo - said...

cgu
selamat hariraya juga dari saya
nak bagi kad..ambil kad saya..
semuga kita dirahmatiNya

luahfikiran said...

Salam,
Juga mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin. Bulan Ramadhan adalah bulan ibadah dan begitulah juga hendaknya bulan-bulan seterusnya.

Tirana said...

Salam Pn Kartini..

Terimakasih atas pemberian kad. Nanti sat nak pampang di blog.

Kamsiah said...

salam
cantiknya kad..tq..

Abd Razak said...

Salam...:):)

Moga kitak sihat di sinun..:)

Kamek pun minta maaf jauk dengan kitak, mun ada silap salah kamek sepanjang kita bersahabat di alam maya tok harap kita maafkan kamek..

Moga semua amalan kita diterima oleh Allah SWT dan memperolehi taqwa..

Taqqaballahu minna wa minkum..:):)

ikan emas said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf zahir bathin

Semoga bergembira di hari raya

kakcik said...

Salam Tinie Sayang..

(harap2 komen kakcik kali ini akan lepas masuk dalam kotak komen)

Salam Lebaran buat Tinie dan keluarga semoga sentiasa sihat dan ceria dalam limpah rahmat dan kasih sayangNya. Amin. :)

a kl citizen said...

saya pun tak punya e kad, sebenarnya tak tau nak buat camana pun

terima kasih atas kad ini

selamat hari raya juga tini. maaf zahir batin atas segala keterlanjuran jika ada

Werdah said...

Salam Tinie.

Terima kasih kerana beri kad tanda ingatan ini. Kakpun tak pandai nak buat kad, nak belajar ambil masa pula.

Kak ucapkan Selamat Menyambut 'idul Fitri, hari kemenangan buat kita. Maaf Zahir dan Batin.

gadisBunga said...

salam cik tinie,
walau takde kad tapi kalian tetap di hati. selamat menyambut aidilfitri.

ckLah@xiiinam said...

Salam...

Terima kasih...

Selamat hari raya dari ckLah juga...

penjejak maya said...

salam,

terima kasih bingkisan kad yang cantik ini dan terima ksih jua kerana sudi mengambil kad saya tu..

Selamat Hari Raya..

maiyah said...

slmt hr rya.. maaf zahir batin

Idalara said...

salam tinie syg..
terimaksih kad yang cantik ini..muga berbahagia di aidil fitri..

luahfikiran said...

Salam,
Juga mengucapkan Selamat Hari Raya.

ieda said...

salam lebaran kak tini .. cantik kad raya .. bila akak balik kg ??

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Salam:)
Maafkan k tinie juga yaa..mana2 yg terkurang..tergurau..lebih2 lagi bab2 bahagian nak menjawab komen nihh..aduhaii..selalu jekk lambat kan..maaf yaa...yanh pasti Tak Lupa!!:):)

Selamat Hari Raya sis...Take care..drive elok2 bila balik kg tuu..:)

p/s : Ehem!!trg kitalah dear!:)

Pn Kartini said...

Salam Mr Jinggo:)

Selamat Hari raya..Maaf zahir & Batin..
Tksh sudi berikan kad yaa..:)Dah pun ambil niii...:)

Pn Kartini said...

To Mr LF,

Salam:)

Selamat Hari raya..
Maaf kiranya ada salah & silap:)

InsyaAllah..semoga keberkatan itu berpanjangan:)

Pn Kartini said...

To Puan Tirana:)

Salam:)

Selamat Hari Raya..
Mohon ampun & maaf andai ada kekurangan & kesilapannya...Moga kebahagiaan sentiasa menghiasi..:)

Tksh yaa sudi ambil kad:)

Pn Kartini said...

To Sis Kamsiah:)

Salam:)
Tksh sudi terimanya..:)

Selamat Hari Raya ..Maaf Zahir & Batin

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Salam:)

Alhamdulillah kmk sihat2 di situk..moga kitak juak diberikan kesihatan yang baik utk kitak:)

Kmk maafkan kitak..(biarpun sik ada apa2 salah pun yang ktk polah...:)..)
Moga ktk sentiasa dilimpahi keberkatan dariNYa dan bahagia selalu:)

Pn Kartini said...

To IE,

Salam:)

Selamat Hari Raya ..maaf zahir & batin..
Begitulah juga utk IE..semoga sentiasa bahagia:):)

Pn Kartini said...

To my lovely kakCikS:)

Salam my dear sis..:)

Aduhaii..agak2 kenapa ekk komen asyik tak masuk? errmm..pe2 sebarang kesulitan amat dikesali:):)

Tksh utk doa...Moga akak & keluarga jua sentiasa dilimpahi keberkatan & rahmatNya jua...Selamat Hari Raya ..Maaf andai ada salah & silap..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis Normah:)

Salam:)

Tksh sudi terima kad tak seberapa ini..
Tinie juz buat guna 'paint' jekk..:):)tambah mana2 yang sesuai:):)

Tinie juga mohon maaf juga andai ada apa yg terkurang & tersilap:)

Selamat HAri Raya..

Pn Kartini said...

To my lovely kak Werdah:)

Salam sis..

Tinie buat ikut 'paint' jekk..
Bukak 'paint'-click edit-pilih paste from-then akak pilih gambar sesuai dari file akak -nak taip kata2-click A utk text box..:):)InsyaAllah..:)

Maaf kan tinie andai ada salah & silap yaa sis..:)
Selamat hari raya..Moga akak sentiasa diberikan kesihatan yang baik dariNya jua..:)

Pn Kartini said...

To my dear GB:)

Salam:)

Selamat HAri Raya..
Semoga kebahagian sentiasa mengisi ruang hati anda:):)

Semmgnya teman kalian sentiasa dekat di hati..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely Cklah:)

Salam:)
Selamat HAri Raya..
Maaf andai ada kekurangan & kesilapan..
:)

Pn Kartini said...

To Mr Penjejak Maya:)

Salam:)

Org berbudi kita berbahasa..:)
Org memberi kita membalasnya..:)
hanya kad pengganti diri memohon kemaafan andai ada salah & silap..

Selamat Hari Raya

Pn Kartini said...

To my dear Maiyah:)

Selamat Hari Raya..Maaf andai ada salah & silap yaa..:)

Moga Maiyah bahagia selalu:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis Idalara:)

Salam sis:)

Tksh juga yaa sis utk kad dari akak..
dah pun ambil cuma nak tunggu nak di create skit..:):):)

Semoga Akak sentiasa dilimpahi kasih sayang dariNya jua..:):)
Selamat Hari Raya ..maaf zahir & batin

Pn Kartini said...

To Mr LF

Salam:)

Selamat HAri Raya..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik ieda:)

Salam:)
Semoga sudi menerima kad tak seberapa tu yaa:)

InsyaAllah..Khamis nanti bertolaklah ke destinasinya..:):)
Utk ieda...berhati2 di jalan raya yaa..moga dilindungiNya sepanjang perjalanan:)

Selamat HAri Raya:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran