CETUSAN MINDA

Alhamdulillah..


Alhamdulillah...
Dalam kesibukan "itu & ini"
(....hinggakan blog lama tidak diupdatenya..aduhaii) 
Selesai jua akhirnya misi...
Kiranya bolehlah menghela nafas lega
&
Bermulalah strategi yang seterusnya....
ermmmm..
Ada satu rasa kepuasan di situ
:)
Misi apa ya..????
 :
:
V
Tanggungjawab guru menyampaikan ilmu untuk anak didiknya
& Alhamdulillah Syukur....
Segala sukatannya SELESAI!
& strategi seterusnya.....
'kerahan' latih tubi yang bertubi-tubi...
:):)

Terimakasih buat anak-anak didik yang menunjukkan minat  :
Masyitoh,Mardhiah,Nad,fatina,Tg Liyana,Wawa,Zarah,Zarina,Zuhasnie,
Farah,Zakiyyah,Ain,Hanisah,Shima,Aishah,HidayahZ,Akhlima,Syidah,
Azim.Ikhwanul,Hasnul,Hasharul,Azizan,Naim,Nik Naim,
Afiq,Afif,Khairil

 Semoga Usaha Kalian Akan Memperolehi Kejayaannya...
Award untuk teman sekalian jua..sudi-2kanlah..

Khas Untuk teman2 yang sudi mengirimkan ucapan untuk n3 sebelum ini :
MrAbdRazak,SisAni,DikFida,TK,Melor,DikMaiza,KakCikS,Ibuhani,SisErna,
MrPieWahid,CkLah,SisHazeleyed,Fifi,SisZaitun,MrDz&Ros

Thanks!
Semoga Kalian sentiasa diberi memperolehi keberkatan &
dilindungiNya selalu...Amin
:)

Untuk Sis Kamsiah,
thanks untuk kad yang cantik ini...Moga sis sentiasa dirahmatiNya selalu..:)








24 comments:

kakcik said...

Salam Tinie Sayang..

hilang lelah bila usaha dihargai, kan. Bukan dengan diberi penghargaan tapi dengan memberi perhatian terhadap apa yang dicurahkan. :)

Pn Kartini said...

Salam my dear kakCikS..:):)

Moga akak sihat yaa..:)
Hari ini pergi tak Bazaar ramadhan?:):)

Kiranya bolehlah tersenyum lepas ini..
Syukur...:)
Perhatian dari mereka amat bermakna utk gurunya kerna di situ datangnya aura & semangat..:)

MaizaC'Joe said...

Salam My lovely sis Tinie

moga akak dan keluarga sihat hendaknya :)
beruntungnya dapat cikgu mcm akak nie.. best!! mesti tak garang kat sek.. hehe....

Salam Ramadhan kak.. selamat menjalani Ibadah puasa moga beroleh barakah Amen Ya Robb...

thanks utk award tue.. sukaaa.. :)

al-lavendari said...

kepuasan itulah ganjaran yang paling besar .. mengatasi wang ringgit dan pemberian orang.
syabas cikgu. teruskan usaha murni mendidik anak bangsa.

Pn Kartini said...

To my dear Dik Maiza:):)

Salam dear:)
Moga Maiza sihat juga di sana:)
heheheh...guru bio tak leh garang2..:)
Salam Ramadhan juga utk Maiza..
Moga diberikan kesihatn yang baik sepjg ramdhan...:)

Tq yaa dik..:)

Pn Kartini said...

To Mr Al Lavendari:)

Salam:)
Terharu dibuatnya..
semmgnya itulah kepuasan yang tiada tandingan buat semua guru..:)

Semoga semangat ini masih ada selagi diberikan kudrat olehNya..InsyaAllah..:)
tq yaa.:)

luahfikiran said...

Salam K,
Syabad kerana menjadi pendidik yang berdedikasi. Anak murid mesti puji cikgu K.

Pn Kartini said...

To Mr LF..
Salam..:)
InsyaAllah..

MOga dgn usaha ini diberkatiNya..

maiyah said...

slm ramadhan..Alhamdulillah..

Pn Kartini said...

To my dear maiyah..:)

Salam Ramadhan...
:)
Selamat Berbuka yaa..:)

piewahid said...

slm pn kartini,

lega rasanya bila hajat terlaksana kan? :) tahniah!

moga kita beroleh keampunan, keberkatan dan taqwa.


p/s- kalau ada masa jom jenjalan blog saya tengok video. TQ

Abd Razak said...

Salam..:):)

Moga kitak sihat hendaknya..:)

Kamek sihat alhamdulillah, baruk sampey ke bilit tok dan terus berbuka puasa dengan buah tamar jak..:)

Alhamdulillah hasil penat lelah kitak akhirnya siap juak.. tahniah..:)

Penat kamek tok..:):)

Afida Anuar said...

Salam my dear kak tinie..

patut la lama tidak bersiaran..rupanya sedang berjuang mendidik anak bangsa...moga mereka beroleh kejayaan...insyaAllah,

Syukur dikurnia pendidik semantap dan segigih kak tinie;)..

PS: puji sket ni..jangan kembang semangkuk dah ye akak..hehee..gurau2 je..selamat bersahur... dan selamat menjalani ibadat puasa..

ckLah@xiiinam said...

Lepas ni, misi memeriksa kertas percubaan SPM sblm Syawal menjelang.......di samping misi menamatkan bacaan satu Mushaf Yang Khaliq sebelum Ramadhan melabuh tirai....InsyaAllah.

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Salam Ramadhan buat Tinie sekeluarga,
Tahniah..mudah2an niat dan usaha murni tinie mendpt keberkatan dari Allah.
Smg anak didik tinie juga beroleh kejayaan spt yg diimpikan.
Risau juga mengenangkan anak lelaki akak yg akan menduduki SPM thn ni. Katanya lepas raya ni ada trial exam..maknya yg suspen lebih..!

Ibuhani said...

salam kartini.....itulah kepuasan pendidik kan......melihat kejayaan anak2 didik.....slmt berbuka puasa :)

Pn Kartini said...

To Mr PieWahid:)

Salam:)
Begitulah yang dirasa bila selesai sebhg t/jwb:)

Tksh yaa

p/s: semlm sempatlah singgah ke blog piewahid ulu kumbang:)dan dah meninggalkan jejaknya di sana..tq ya

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Salam..:)
Moga penat kitak dah kembali ok yaa..
& sihat2 di sinun..:)

Alhamdulillah..syukur...akhirnya selesai jua sebhg t/jwb...namun masih belum tamat perjuangannya tukk:)
tq yaa kitak:)

Pn Kartini said...

Salam my dear dik Fida:):)

aduhaii...mantap + gigih ekkk..
ermmmmmmm.....tinggi tuuh pujian..
sebab semangat ni sentiasa ada pasang surutnya...sentiasa memujuk diri!!:p

Pe2..moga anak2 didik k tinie berjaya nanti..insyaAllah..:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis CkLah:)

Salam:)

Misi yang tiada penghujungnya..sehinggalah mereka melepasi paper SPM utk subjek kita nanti:):):)
Semoga semangat itu sentiasa ada demi anak2 didik ..:):)InsyaAllah..

Pn Kartini said...

To my lovely sis Yati:)

Salam sis..:)
Tksh kak...semoga apa yang baik mendatangi mereka..:)
Utk ank kak Yati..good luck !!
Moga ank sis berjaya nanti..:)
Agaknya mmg begitukan bila anak2 yang ambil periksa..maknya yang lebih2 risau..(teringat masa anakanda Aizad UPSR last year!!...suspennnn jekk..heheh..)

Pn Kartini said...

To my lovely kak ani:)

Salam sis..:)
Apa yang diinginkan hanyalah kejayaan mendatangi anak2 didik...dan jua ingatan setlh mereka berjaya nanti...itu sudah memadai..:):)

Moga akak sihat2 bersama family yaa..:):)

hazeleyed lady said...

semuga segala usaha dan penat lelah Sis Tinie di berkati dan dirahmati Allah dan diberi ganjaran pahala ...
Ikhlas mendidi.

Sejahtera buat keluarga jua.

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed:)

Salam sis:)

InsyaAllah Sis..mudah2an..begitu juga utk akak yaa...mesti mengharapkan kejayaan utk anak2 didik akak jua:)

Moga akak sentiasa dirahmatiNya & bahagia disamping family tercinta:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran