CETUSAN MINDA

...T.A.H.N.I.A.H..!!!! :)


  Untuk Pelajar Biologi..2009
 :)

Hidayu –Aqeela-Halimah-Diyana
-Aiman –Nik Izzat-Ahmad  Izzat
-Shahirah-W FatinAthirah-Ainaa-Arina
-Mawaddah-AidaSakira-Nurul Nadiah
-Ummi-Ain-Hajar Ummira-Nik NurEkmal
-Nuraini-Anith-Nazurah-Thahirah-Mubin
-Helmi-Shukeri-Khairul-Asyikin-Adeela
-Afifah-Nurul Akmal-Aishah-Fatin Natasha
-Shafiqah-NurAthirah-Hidayah-Rahimatul
-Hazlinah-Maisarah-NurSafira







Orkut Myspace Congratulation Scraps, Graphics and Comments










** Alhamdulillah...atas kejayaan kalian  untuk subjek Biology..:)
Sesungguhnya...Bukan emas permata yang didambakan dari anda..
Hanya sekadar  Kejayaan anda itu sudah memadai..
sudah bisa membahagiakan hati seorang guru...
Syukur Alhamdulillah...:)





***  Congrats buat anak saudara,
Syamila..yg berjaya memperolehi 6A4B..
" Congratulations!You DID IT!!!!Well doneeee..:):)"
& tahniah juga buat ayahbondanya....:):)

10 comments:

TK said...

Tahniah utk anak2 murid and cikgunya juga. Masa result STPm hari tu kawan2 cikgu form 6 sampai x lena tidur mlam..I ajar MUET je so kuranglah merasa apa2 yg cikgu SPM n STPM rasa.

Abd Razak said...

Salam..:):)

Tahniah buat anak didik kitak dan juga pendidiknya atas usaha selama ini yang tidak pernah mengenal penat lelah.

Moga kejayaan ini menjadi pendorong untuk terus maju dalam pelajaran seterusnya.

Syuk kitak owhh ngan kejayaan anak didik kitak...moga kitak sihat :):):)

Pn Kartini said...

To My lovely TK:)

Thanks dear..:):)
Rasanya mmg dah lumrah debaran guru tuuu..tidak senang duduk dibuatnya...:):)
Lebih2 lagi student yg ditarget straight A...bimbang subjek kita yang kecundang..Tapi Alhamdulllah...:):):)

Selamat berkelas tambahan pagi nii..samalah kita:):):)
Dan Selamat Bercuti !!:):)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:):)
Terimaksh...:):)Alhamdulillah..

Apa yg diharapkan...agar kejayaan tukk menjadi pendorong buat anak2 didik tahun 2010..:):)
Guru mana sik gembira bila anak2 didiknya berjaya kan..Satu perasaan yg sik dapat digambarkan dgn kata2 rasanya..:):)Syukur sgt2..:):)

MOga kitak sinun..sihat juakk..:)

ONE ZABA said...

tahniah juga buat guru yang bertungkus lumus demi kejayaan anak anak didik.

umi_e said...

Tahniah buat mereka...

* risaunya... si kakak akan ambil SPM tahun ini... :S

Cikgu Yang Azmah said...

Assalamualaikum wbh. Tahniah Cikgu..Cikgu memang seorang guru yang baik. Teringat saya dulu sampai sakit perut bila result nak kuar..now, dalam kenangan saja. Alhamdulillah..murid2 mendoakan saya sihat. Tahniah. Salam.

Pn Kartini said...

To Mr One Zaba..:)
Tq ckg One.:)
Moga ia membari smgt untk terus 'bertungkuslumus..'..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely Umi_e..:):)
Tksh bagi pihak..:):)

memangkan..bila anak nak periksa..maknya lah sakan berdebarnya..aduhaii..:):)
Moga si kakak terus berusaha..insyaAllah kejayaan miliknya..:):)Tq sis..:)

Pn Kartini said...

To my dear CIkgu Yang Azmah:):)
Tksh :):)
Sekadar berusaha utk mendidik anak didik..kejayaan merekalah menjadi balasan dari setiap penat lelah..:):)
Moga ckg sentiasa diberikan kesihatan yang baik..:):):)Tq sis..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran