CETUSAN MINDA

..Akhirnya!!!...

Alhamdulillah...
Siap jua akhirnya Buku aturcara yang ke-..???
(...ntahlah...malas nak kira..:):):)..)
Buku Aturcara
Sempena Persaraan Tuan Pengetua pada 8 hb April...!!:( :
:
:
:

Seperti biasa...printer buat hal... memang saje menguji kesabaran..!..:p

Di antara helaian...:

 Selitan Lirik Lagu Pergi....


Helaian Ke-3...Sajak "Bak Air Yang Mengalir"
oleh Ghazali Lateh...Susunan bait2 yang indah!!
Di antara selitan amanat Tuan Pengetua...
sebagai peringatan utk diri ini jua.....

Sekian...
Untuk kenangan jua...
* Maaf atas kesibukan ..membuatkan diri terpaksa
tangguhkan dulu untuk membalas komen dari teman2 utk  n3 terdahulu...
InsyaAllah......akan dibalas nanti..
Tksh..atas kesudian....:)
:
:

V
(n3 sementara print satu lagi pamplet Unit Kurikulum..hehehe.pamplet lagi!!!
untuk   Mesyuarat Pengetua-Pengetua di Sekolah next week...)




13 comments:

Cikgu Yang said...

Salam!!! Baguslah tak perlu nak cetak di kedai . Selamat bersara tuan pengetua.Wassalam.

Abd Razak said...

Salam..:):)

Nice work! Syabas dan tahniah, atas kesabaran menyempurnakan tugas yang diamanahkan, siap juak erk!

Kepada Pengetuanya...SELAMAT BERSARA DAN MENITI KEHIDUPAN YANG LEBIH SEMPURNA.

Moga kitak sihat..:):)

Ibuhani said...

Syabas.....sbb berjaya akhirnya dgn bersusah payah....hehehe..... :)

piewahid said...

salam,
spintas lalu buku program tu nampak sgt kemas & kreatif. tahniah kerana mnyempurnakannya...

ONE ZABA said...

8 april ni bermakna jika dipanjangkan usia maka aku perlu kerja lagi 14 tahun.

Pn Kartini said...

To my lovely Cikgu Yang..:)
Memang tak pernah dicetak mana2 cikgu..
Agaknya sbb dah ada 'pencetak' tetap berpencen kutt..:):)
Semoga Cikgu sentiasa diberkatiNya selalu..

Tq sis..:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak..:):)
Alhamdulillah...:):)
Dgn izinNya jua..mampu utk menyiapkan apa yg diamanahkan...cuma tukkk masih lum terima 'green light' coz masih dalam semakan PK1..:):)Moga everything;s OK!!:):)

Pn Kartini said...

To My lovely Sis Ani..:):)
Miss Youuuu....:):)
lama tk bertandang rasanya ke blog sis..:):)

Alhamdulillah...siap jua akhirnya..:):)hehehe Tq sis:):)

Pn Kartini said...

To Mr PieWahid..:):)
Thanks..:):)

Moga dimata Tn Pengetua pun begitu jua...:):)Yelah..kiranya kenangan hasil tangan utknya jua..moga tn pengetua suka!!:):)Pe2 thanks yaa..:)

Pn Kartini said...

To Mr One Zaba..:):)
er..er...duk tgh memikir..berapa tahun lagi yg berbaki....:):)

Kunang-Kunang said...

Salam Sis Tinie,

Cantik nampak buku aturcara tu.

Sesautu yang dibuat seikhlas hati mesti sempurna.

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Ani..Kunang2,:)
alhamdulillah..tksh sis..
Tapi tu ada kena edit lagi tuu..:):)aduhaii..sabar jeklah ekk..:):)

Anonymous said...

Wah, sajak saya pun masuk jugak ke...? (Ghazali Lateh)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran