CETUSAN MINDA

...Oh!!Photoshop..!!!!

...........Hasil Percubaan Pertama.......
- Pembelajaran I-

    Asal :

Bila diedit...!
:
:
:
v

Asal:

Bila Diedit..
(walaupun yang asal dah cantik!!..aduhaii)
:
:
:
v

&

Yang last...!

Oppss!!!
Latest...!!...hehehe...

Sebelum:

Bila diedit...
:
:
v

(... cam tk kena jekk...kena belajar lagi niii  !!!....)
:):):)





** Ibarat budak baru belajar merangkak..aduhaii..!!
Belajar menerusi YouTube...kiranya Tutorial onlinelah ni..!!
Bilalah nak jadi pakar photoshop ni ekk...uhhh!

24 comments:

Abd Razak said...

Salam..:):):)

Belajar tanpa guru tok dah kira pandey tok...:)

Kalau nak jadi pakar kena pergi kelas photoshop..baruk warnanya sik hilang hihi

Moga kitak sihat..:)

Anem arnamee said...

Salam .

wah1belajar sendiri kira okkelah tu pndai main lasso tool:)

ZOOL@TOD said...

Cantik, nak belajar jugaklah...

NJ said...

salam tini..
wah suker yg bunga tu bila sekuntum jer kaler lain2 b n white..
akak pun nak belajar gak la x pandai2 lg ni guna photoshop..asik guna ACDC Manager jer edit2 pic pun ni..

maiyah said...

sy pun slalu berphotoshp jek nih hehe

hazeleyed lady said...

ass-salam dearest sis Kartini
That's so nice...
keep it up...
Perhaps one day you could teach me...

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

bunga berwarna warni bagai punya banyak cerita dan..apabila bertukar kelabu dan hanya sekuntum sja berwarna bagaikan punya banyak rahsia. Dramatik sungguh!

TK said...

Bravo..bravo..Cantiks! I baru terkial2 nak belajar photoshop yg susah tuh!

mamawana said...

Waaahhhhh..... pandainyerrrr...

Kunang-Kunang said...

Salam Sis Tinie,

Kak ani belum pernah cuba photoshop ni.

Mungkin tak akan mencuba agaknya sebab sekarang masa yang ada agak terhad.

Baguslah tinie, teruskan memahirkannya.

Abd Razak said...

Salam...

Sik sangka ada Gambar Annah Rais :):)

Umi said...

salam... wah, wah... pandai la dia edit mengEDIT... jeles2.. :)

Pn Kartini said...

To Mr Abd RAzak:)
Aduhaii...pilih yang senang diikut jekk tuu..bila diajarnya susah skit..mula laa pening..:):)

Pn Kartini said...

To anem arnamee:)
thank sudi singgah ke sini yaa..
baru nk belajar dikk...:)

Pn Kartini said...

To mr zool@tod:)
Belajar jangan tak belajar..:):):)
Kdg2 bila asyik edit2 ni..lupa segalanya..tu bila ada minat laa yaa..:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis NJ..
Aduhai sis...tinie terkial2 jugak duk belajar tuu...ambik yg senang jekk..!!:):)

Pn Kartini said...

To dear Maiyah..:):)
Wow...ni mesti dah terror nihhh..jelesss lakk..!!:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed:):)
Sis..
memang minat kerja edit2 nii..creae sesuatu yg menarik...kiranya duk belajar di youtube!!..iceflow studios !!:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis yati..:):)
:):):)dramatik bagi mereka yang menyelami suatu kesenian yg tersirat dari apa yg terpamer...:):)

Pn Kartini said...

To my dear TK:):)
Samalah kita kann..sama2 terkial2..hehehe:)

Pn Kartini said...

To my lovely mamawana..:):)
Aduhai sis....pandai ekkkk...ehehhehe
:):)

Pn Kartini said...

To my lovely sis Ani..:)
Banyak yang lum tahu..ni pun yang simple2 jekk...bila susah jek yang diajar tuu..mulalah give up..:):)
Tapi mujurlah ada minat !!:):)

Pn Kartini said...

To Mr abd Razak..:)
Aukkk..suka gamnbar tukk...kacak bahh!!:):)

Pn Kartini said...

To my dear Umi..
Janganlah jeles dear..ni pun baru jekk nak belajar edit-mengedit nihhh..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran