CETUSAN MINDA

YummY!...TeNgok JEee...!!.









* n3 utk 10 Januari 2010....
:)
semoga n3 kali ini bisa menenangkan anda..
meredakan rasa tension..menyejukkan pandangan...
atau apa2 yang manis2 belaka....atauuuu
Saje nak menguji daya tahan  pada sesuatu yang ..errmm
Meng'goda' dan yg Menyelerakan..
Kiranya tgk jek lah yaa...:):)

 1st cake - Sudah pasti sesuai bagi  yang meraikan besdaY hari ini...! :)



14 comments:

annie said...

TINIE,
Yummy... baja tu, baja, amat sesuai utk menggebukan lagi badan kak Annie ni, bagi Zizie Ezzate kalah !! Hahaha

maiyah said...

sodap tu.. jd lapar lak

MaizaC'Joe said...

Salam My lovely sis Tinie

tak bleh tdo lg nie.. siapkan tugasan.. tengok plak strawbery aduss... esok nk kena singgh supermarket g beli lah... terliur plak.. hehehe...

sahromnasrudin said...

sodapnyo..meh la den raso dulu heheheeh

kakcikseroja said...

Salam Tinie dear..

huhuhu.. sampainya hati menggoda dengan gambar kek itu!

Pn Kartini said...

To My dear Sis Annie
ermmm.......sesekali tak pe sis..:):)Jgn selaluuu...:):)

Pn Kartini said...

To Dear Maiyah..
:):)LApar ek..:):)
BAru nampak gambar tu..lum tgk REALnyaaa..:):)

Pn Kartini said...

To My lovely SisMaiza'Joe:)
Ermmmmmm....citer pasal strawberry..
akak suggest kalau nak yg manis..salah satunya Korea Strawberry..manissssss:):)

Pn Kartini said...

To Mr Sahromnasrudin:)
Ermmm....tergugat jugak yaa..hehehe

Pn Kartini said...

To My lovely KakCikS:)
heheehe...menggoda utk diri ini jugee..:):)
How r u???jadi pembedahannya??
Moga kakCikS cepat sembuh..

Abd Razak said...

Salam...:):)

Moga kitak sihat :)

Sedap kueh ya...polah ngan kamek boleh! Anyway thanks for this entry.

Sik sangka tek boleh online sitok, rupanya tek dlm rumah tok ada wireless, maklumlah sidak gik gago ngan majlis perkahwinan si pian nak cerita pasal computer & so on...

ops best tok dpt online :):)

Cik Amy Sensei said...

salam sis..

waahh....nampak sedap je kan tu....
saya suke strawberryy...nyaman rasa..ehehehe..

oppss..salam perkenalan dari saya..moga ukhwah berpanjangan hendaknya..


p/s: kitak orang sarawak kah? :))

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)
ermmm...polah utk kitak??sik pandey kamek..mun suruh kamek makan..pandeylah kamek tukkk..hehehe

Pe2..yw:)

Pn Kartini said...

To dear Cik Amy Sensei
Salam perkenalan kita..:)
Moga ketemu lagi..:)

KAmek org sarawak???
Sikkkk...tapi duluk pernah posting sinun:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran