CETUSAN MINDA

Ribu-Ribu Depan Mata..



Dari semalam..
Ribu-ribunya...ada 3 lebih....
Hari Ini...
Dapat lagi 2 ribu-ribunya...
ermm..!

&

Hari ini..
Semua ribu-ribu sudah tiada..
Alhamdulillah...
Terserahnya ribu-ribu..
bagai terlepas satu bebanan...

Alhamdulillah...
Tuan blog selamat menyerahkan semua ribu-ribu itu
kepada yang berhak menerima..
Siapa lagi kalau bukan 
kepada
:
:
:
V
Pihak Resort..!
(psst!..agak2 kan...lepas2 nii.. pihak resort nak  ajak lagi tak 
sekolah ke  resort tu yaaa..
hehehe....apa taknya...discount sehabis-habis discount tuuu!!...)
Pe2...terima kasih kepada pihak resort!..

Yang seronok..
bila kita jelas semua bayaran..
biarpun kem bermula pada minggu hadapan
Membuat pihak resort senang hati sangat tadi..
:)

:
:
:
:
V
Tengok tuu!!
Kalau dah nama cikgu..cikgulah jugakkk....
Siap dengan klip!
erk!
;)




10 comments:

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Moga kitak sihat hendaknya di sana..

Tenang rasa hati kitak tugas dah selesai owhhh...mudaHan jak segala yang dirancang kelak berjalan dengan baik.

All the best..:):)

Kamsiah said...

salam
pegang duit,pegang amanah org...bkn senang ,kan...selagi tak diserahkan pd yg berhak...selagi tu la sesak nafas dibuatnya

DrSam said...

Assalamualaikum. Alhamdulillah amanah terlaksana. Anak-anak murid sudah pasti ucap ribu-ribu terima kasih.

Zaitun said...

Salam Tinie...lega kan bila amanah terlaksana...banyak tu ribu2...

Nur-nba said...

Salam.. Wah banyaknya wang tu.. Kak Kartini tentu busy next week, kami ada senamrobik 1Malaysia hari Selasa depan.. Klip memang tak boleh lari, dah namanya cikgu..

Selamat ber"camping".... Bestnya :)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam ktk..:)
Moga dirahmatiNya selalu dan diberikanNya kesihatan yang baik..

Alhamdulillah...sebahagian tugas sudah selesai..tunggu harinya sahaja ..moga berjalan lancar:)InsyaAllah..:)

Tq yaa..:)

Pn Kartini said...

To my dear sis kamsiah:)

Salam kak:)
Betul tu...pegang duit banyak2 mmg buat susah hati juga..lainlah kalau duit kita sendiri kan..:)
Syukur..siap satu tugasan..:)
Tinggal lagi hari utk pelaksanaannya..

Pn Kartini said...

To Dr Sam:)

Waalaikumusalam:)
After so long..baru 'mendengar' komennya..:)welcome back! & congratsss juga yaa!!
Alhamdulillah..rasa lega bila sebahagian tugas dilaksanakan..
Moga semua ini memberi manfaat utk anak2 didik ..InsyaAllah..:)
Tq

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Zai:)

Salam kak..:)
hehehe...wanna to know..nak settle duit ribu2 ni...sampaikan minta izin pengetua tak nak masuk meeting...siap cakap..
"saya nak tenang2 kira duit..then terus bayar pada resort"..
Alhamdulillah...selesai satu babak..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Nur:)

Salam dear:)
Actually sekolah akak pun ada aerobic 1Malaysia tu jugaa...akak lak salah sorang guru kelab senamrobik..!!tapi kan..maybe akak berada di kem tu nanti kut..
Anyway...selamat beraErobik ya Nur:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran