CETUSAN MINDA

Lum Apa-apa..!.





Pagi tadi..
Sedang sibuk dengan kertas2 PBS 
Tiba2..
ada msg masuk!
Rupanya dari my ex-student yang sekarang 
dah pun jadi guru di Johor!
Memang sebelum ni ....ada terlintas my ex-student ni...
Rupanya aura ingatan sampai juga padanya yaaa
Hinggakan bermsg pada gurunya ni haa...
Nak tahu...
Msg pasal apa??
ermm...
:P

"Cikgu..nak  biskut raya..bolehlah tempah" 
(...cam tau-tau jee...cikgu dia nii memang teringin nak tempah!..)

Uhh!!
Lum apa2...
dah nak bertempah-tempahan yaaa
Aduhaiii....
Pose lum start lagi...dah fikir pasal raya yaa..
ishhh..



:P


p/s:
Psstt!!
To my dear sis..
(siap hantar pic kut email lagi..heheh..)
Pencarian diusahakan biorpun kesibukan..
Utk menjejak 2 'spesies'biskut ni


 ...memang pernah nampak...
tapi di mana yaaa!!?
:P





11 comments:

kakcik said...

Kakcik tak tempah kuih raya, buat pun tidak. :(

❤Kamsiah❤ said...

salam
akak dah lama tak beli...buat sendiri ala2 kadar ja...

mamaijat said...

....kat skul mamaijat pun dah ada catalog kuih raya....
yang bestnya ,kali ni sample disertakan sebelum puasa lagi....
so,selamatlah kami menjamu selera....
ha ha ha...
anyway,order tetap order juga...

adol ihsan said...

Salam ..

Semua dah sibuk untuk persiapan Ramadhan dan Syawal..
Moga semua baik2 sahaja .. :)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Semoga kitak terus dikurniakan Allah kesihatan yang baik dapat melaksanakan ibadah puasa dengan sempurna...aamiin :)

Lom apa-apa gik owhh...dah ada cabaran dan dugaan mendatang, warna dan rupanya pun dah menarik. Apa-apa pun jangan berlebih-lebihan..:)

sal said...

meriah kuih raya ni kan..berwarna warni..

Kunang-Kunang said...

Salam Sis tinie,

Semoga sekeluarga sihat.

Nak tempah kuih rasa kena rasa sebelum bulan puasakan....

Mohon ampun dan maaf andai ada tulisan2 kak ani yang menyentuh hati. Selamat berpuasa semoga dibrikan kesihatan yang baik untuk beribadat kepadaNYA.

che mid said...

Salam, selamat berpuasa dan selamat tempah menempah kuih raya, baju raya, langsir raya dan lagi dan lagi...

Zaitun said...

Salam Tinie...kak Zai dah tempah 2 jenis,tak pernah miss sebab biskut ni memang sedap dan anak2 suka.

Ibuhani said...

isy3 pose dulu da....hehehe...

Nur-nba said...

Tahun ni nekad nak buat sendiri biskut.. Tak nak tempah2.. Bahan2 pun dah beli. Tunggu masa yg sesuai je nak mula projek.. hehe
Hopefully semuanya menjadi... :)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran