CETUSAN MINDA

...Kecik Je Dulu..


 Dah lama tercari-cari gambar nii...
Ingat dah terdelete!
Rupanya masih elok tersimpan dalam tepon lama...
Saje nak diletakkan di sini
Sebagai kenangan tuan blog
:
:
:
:
V
 ....Nampakkan...dadanya...
Nampak dalam sangat lekukannya...
Sayu sangat2 masa pertama kali  melihatnya..
:
:
:
:
V
Dan hari ini..
Yang kecik je dulu tuu...
dah sebesar ini.....
:
:
:
:
:
:
V
 ...Alhamdulillah...

Bila direnung2kan dulu2..
dan sehinggalah ke hari  ini..
Memang benarlah...
:
:
:
V


Syukur...
:)



** Untuk  Sis Hazeleyed,....tini dah tunai yaa 
permintaan akak untuk post gambar  latest Aisha
;)








15 comments:

mamaijat said...

.....salam dinda.....
foto tu membuat mamaijat jua terkenangkan puteri sulung sewaktu bayi.....
gitu juga..lekuk di dada yang agak dalam...
dan...Sept 6 nanti,dah 26 tahun berlalu....

Alhamdulillah...

Abd Razak said...

Assalamualaikum kitak..:)

Moga kitak terus dalam limpahan rahmat Allah SWT serta kasihan belas~Nya...aamiin

Agaknya apa punca lekuk di dada tu ya? Masa tok rasanya dah hilang lekukan tu kan!

Sungguh, Allah turunkan ujian kepada kita untuk membangkitkan rasa syukur kita kepada~Nya dan kemudiannya Dia gantikan dengan yang lebih baik.

Bisa mengingatkan diri kamek..TQ :)

Zaitun said...

Mengingatkan pada anak kak Zai yang lahir tak cukup bulan,dok kat incubator,halus sangat.

Melor said...

anak no 2 saya pun lahir x cukup bulan. kecik aje takut nak pegang

Nur-nba said...

Salam. Kak Kartini, terima kasih kak atas ucapan. Syukur Alhamdulillah anak akak membesar dengan sihat.. Teringin nak menimang cahaya mata sendiri.. Doakan Nur ye kak..

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...
Akak baru jer ziarah anak sorang kawan...lahirnya tak cukup bulan..kecik jer..mmng sian tengok...

Rumah Kuning said...

Alhamdulillah, comel je dia sekarang.

Pn Kartini said...

To my dear mamaijat:)

Salam my dear sis:)
Memang pertama kali tgk Aisha dengan lekukan dalam di dada..mmg sedih sangat2...apatah lagi dengan beratnya yang hanya 1.285kg...
Sekarang,sama2 kita memanjat kesyukuran padaNya ..intan permata sudah tak kecik lagi ekk..:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaiakumusalam ktk:)
MOga ktk sihat2 di sinun:)

Lekukan tukk maybe sebab Aisha lahir tak cukup bulan..so adalah ketidaksempurnaan pembentukan fizikal sepenuhnya barangkali...But now..alhamdulillah...Dia Maha Berkuasa...

Bersyukur padaNya jua..:)

Pn Kartini said...

To my dear Kak Zai:)

Rupanya samalah kita Kak Zai..
Aisha pun tak sabar2 nak kuar...tu yg kuar 7 bulan tuu...
Memang teruji pada masa tu kann..:)

Pn Kartini said...

To my dear Pn Melor:)

Tulah kan..anakanda Aisha dalam incubator ni pun dalam 33 hari..kuar 7 bulan juga...aduhaii..:)

Pn Kartini said...

To my dear dik Nur-nba:)

Salam dear:)
Moga Nur dah selesai diselia PK1 tu ya..pasti excellent nii..;)

InsyaAllah Nur..rezeki itu di tanganNya jua..kita terima dengan hati terbuka..diiringi dengan usaha dan doa..InsyaAllah Nur..
Yang ptg..jgn terlalu susah hati yaa..terus memohon doa padaNya ..:)

Pn Kartini said...

To my dear Sis MP:)

Waalaikumusalam sis:)
Moga akak dah tak migrain lagi..:)dan sihat2 di sana:)

Masa tahun 2005 lahirkan Aisha ni..time tu ramai juga yang lahir baby pra-matang sis...maybe tahun tu..ibu2 tensen lebih skit kutttt..;)

Pn Kartini said...

To my dear 'RumahKuning"

:)Thanks ya singgah ke ruangan blog CM ni..:)

Alhamdulillah..segalanya dariNya jua..Syukur ALhamdulillah...:)

Anonymous said...

kalau berkesempatan, bawa jumpa pakar dada.. takut2 ada asma. saya pun dada macam tu jugak, stamina kurang sikit berbanding org biasa

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran