CETUSAN MINDA

....ESOK!..




Kan tiba jua harinya...
ESOK
30hb November 2011
Rabu

4551/1 :  8.00 - 9.15 am
4551/2  :  10.00 - 12.30 pm
4551/3  :  2.00 - 3.30 pm

Exam Biologi SPM 2011

Buat semua  pelajar yang akan menduduki exam Biologi 
khususnya buat semua anak didik tersayang

Hafiz,Alyani,
Che Ku,Farah,Izzati,Rizal,
Izwanie,Z,Nur Aini,Amira,Athirah,Fadila,Farahin,
Fatin Nabilah,Hazwanie,Shaiera,Suzie,Akmal,Syidah,Aisyah,
Farihah,Filzah,Satria,Ilyani,Balqis,Syaqila,Muliati
Ahnaf,Hashim,Amirah,Fakhrur,
Azmyra

Selamat Maju Jaya...
Yakin pada usaha dan berserah ...bertawakkal pada Yang Maha Esa
Semoga usaha kalian diberkatiNya...

Amin..


p/s:....guru bio  cuba meng'cool'kan diri....
:p



30 comments:

kakcik said...

Semoga mereka semua menghadapi peperiksaan dengan tenang dan dapat menjawab dengan lancar dan tepat semua soalan yang dikemukakan.

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS:)

Amin...
Sebegitulah yang kita doakan utk mereka..moga ada ketenangan dan kelancaran buat mereka...Amin..

Tksh yaa KakCikS:)

munna said...

semoga anak didik cikgu berjaya mencapai keputusan yg cemerlang nanti...

Pn Kartini said...

To my dear munna:)

InsyaAllah...moga doa dimakbulkanNya....Amin..:)

Tksh ya...

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Moga kitak terus dikurniakan Allah SWT kesihatan yang baik, hati yang sentiasa tunduk dan patuh kepada perintah~Nya serta kasih sayang dari~Nya...amin :)

Mudah-mudahan segala usaha kitak dan juga anak-anak didik kitak selama ini membuahkan hasil, dan Allah campakkan dalam hati mereka ketenangan dan dipermudahkan dalam peperiksaan nanti..amin :)

TK said...

Wah! Esok Bio ye..Good Luck 2 u and students. Cikgu pun berdebar2 sama ngan students kan?? My paper dah lepas hari tu. Lega rasanya..

ieda said...

semoga mereka semua berjaya kan akak .. saya lak debar2 x habis layie niee huhuh

teringat zaman sek dulu2 ..

Ibuhani said...

Pn kartini ajar bio ye.....insyaallah berkat doa guru pd anak2 muridnya.....smoga semua akan mendpt keputusan yg baik!

Kamsiah said...

berkat doa seorang guru..Insya Allah mereka akan menduduki exam esok dgn tenang dan yakin...

Nur-nba said...

Good luck untuk anak2 didik akak.. Biasalah tu, cikgunya yg takut mengalahkan student hehe..

sal said...

Adikku Tinie..
terasa saya pun berdebar juga...
harap2 semua anak2 didik dapat menjawab soalan dengan tenang..

berdoa dan bertawakal kepada yg Maha Esa..

Kepada cikgunya, Cikgu Tinie moga hasil usaha selama ini mendapat kepuasan lebih2 lagi apb anak2 didik dpt mejawab soalan dengan jayanya..amin..

Anonymous said...

tenngssss tecer.... we'll do our best.... hehehehe...

a kl citizen said...

semoga berjaya semuanya :)

Afida Anuar said...

My dear kak tinie, fida doakan semua anak didik kak tinie sukses2 belaka, insyaAllah....

cikgunya jangan tensen2 ya... cool..tarik nafas... lepasss...tarik nafass...lepas..hehehe

missgee said...

Kak Tini,
Tapi paper kimia..
Menyusul Biologi pula..
Harap2 pelajar kita berjaya..
Doa2 aje :)

MulutPayau said...

semoga kejayaan mngiringi anak2 didik Tinie......

gadisBunga said...

masih saya terasa debaran masa amik exam biology 13 tahun dulu... :)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Waalaikumusalam :)
MOga ktk dirahmatiNya selalu..

tksh ktk..perjuangan mereka utk SPM dah pun berakhir semlm..masih panjang lagi perjalanan mereka..moga mereka memperolhi kejayaan..INsyaAllah:)

tq ktk:)

Pn Kartini said...

To my dear TK:)

Semlm cikgunya tunggu dari pagi...cuma ptg jee..terpaksa balik awal 5 minit..3.25pm...:)
Pe2 kan..hanya doa mengiringi anak2 didik:)..:)

Pn Kartini said...

To my dear ieda:)

aduhaii..akak memang allergic bila nak masuk dewan exam!berdebar tu lain macam ..aduhai..:)sama2 ada pengalaman dan kenangannya kan:)

Pn Kartini said...

To my dear IbuHani:)

Aa'ah kak..
InsyaAllah...moga mereka berjaya..
Kdg2 apa keputusannya nanti menentukan juga berjaya atau gagal nya guru mengajar memberi ilmu pada pelajarnya...di situlah juga guru bisa perbaiki kelemahan yang ada..:)

tq kak:)

Pn Kartini said...

To my dear Sis Kamsiah:)

InsyaAllah...
MOga mereka tenang jua menunggu keputusannya nanti...:)

tksh yaa

Pn Kartini said...

To my dear dik Nur nba:)

Bukan pe Nur..
bimbang guru pada anak2 murid yang tidak dapat menjawab dengan tenang..bimbang soalan susah dijawab..runsing % lulus ..gred pelajar harapan...dll..byk bermain di minda seorang guru ..tu yang runsing mengalahkan pelajar tuu...aduhaii..:)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Sal:)

Salam kak:)

InsyaAllah kak..
Pengharapan seorang ibu dan seorang guru semamngnya selari demi kebaikan dan masa depan anak dan anak2 didik:)

Mudahan kejayaan mengiringi mereka..InsyaAllah..:)

tksh kak:)

Pn Kartini said...

To my dear Suzie:)

InsyaAllah dear...
kalian semmgnya telah berusaha..dan tiba saatnya kita berserah padaNYa..moga kejayaan menanti kalian semua...InsyaAllah..:)

Take care my dear!

Pn Kartini said...

To my dear Kak NOrmah:)

InsyaAllah...mudah2an mereka berjaya...Amin:)

tksh kak:)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

huhuu...dear...sampai ke hari niiii akak masih tarikkkkkkk nafasss hembussss
tarikkkkkkk hembussssssss..:):)

masih lam fasa menenangkan jiwa niii..:)dan mengosongkan fikiran!;)

Pn Kartini said...

To my dear dik miss GEE:)

Utk yang ambil paper bio..mereka dah MERDEKA!!!..moga mereka manfaat masa yang ada..:)InsyaAllah..mudah2an mereka berjaya..:)

Pn Kartini said...

To my dear Sis MP:)

InsyaAllah..:)
Itulah pengharapan gurunya..tiada hadiah yang bernilai selain melihat senyuman riang kejayaan mereka..:)

tq sis:)

Pn Kartini said...

To my dear dik GB:)

Uhh...hebat kan penangan exam niii..debaran masih juga terasa biarpun lama masa berlalu...:)
samalah dengan akak....tiap2 tahun berdebar dear!heheh..:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran