CETUSAN MINDA

Tenangkanlah.....

Khas Buat Semua Calon SPM 2010
Selamat Menempuhi Peperiksaan


Buat semua anak didik SPM 2010..


 Especially..
Azizan,Hasnul,Azim,Afiq,Afif,Shawal,Ikhwanul,NikNaim,Naim,
Hashahrul,AimeZukri,Khairi,
Mardhiah,Ctoh,Syidah,Liyana,Fatina,Nad,
Zuhasnie,Zarah,Zarina,Akhlima
SitiAishah,Shima,Saidatul,Hanisah,Wawa,
Zakiyyah,Ain,HidayahRashid,HidayahZakaria,
Ismadurra, Farah
:
:
Good Luck!!
Moga Kalian Buat yang TERBAIK..
Tenangkan diri...
Tawakkal padaNya ....
Moga memperolehi kejayaannya nanti..
InsyaAllah.

22 comments:

kakcik said...

Semoga anak2 yang menduduki peperiksaan ini akan mendapat kejayaan yang cemerlang. Bukan hanya untuk dunia, tapi untuk akhirat juga. Amin.

Afida Anuar said...

InsyaAllah, moga kejayaan sentiasa mengiringi mereka...di dunia dan akhirat.... Aminn..

kak Erna said...

Amin..semoga doa tulus ikhlas dari seorang guru buat anak2 didiknya dan semua yang menduduki peperiksaan..akan dimakbulkan..

luahfikiran said...

SALAM,
TURUT MENDOAKAN KEPUTUSAN YANG CEMERLANG MENANTI MEREKA

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Moga kitak sihat hendaknya serta sentiasa dalam rahmat kasih sayang~Nya...

Kamek doakan semoga Allah permudahkan mereka dalam peperiksaan tu nanti dan memperolehi kejayaan yang cemerlang..

P/S : Cikgu pun berdebar bila anak didiknya menduduki peperiksaan erk!

tajnur said...

Assalamualaikum
Dah bermacam2 usaha kita tuk, temasuk kelas tambahan, kelas motivasi, kem motivasi, gerak gempur,brain-storming, kelas pengkayaan sampailah jadi imam bacaan yaasin, solat hajat dsb. Kinek tuk, terpulanglah pada sidakya mengeluarkan apa yg mrk dah terima. Kita sik minta dibalas dan selama tuk sik ada sidakya betul2 terima kasih pada kita. Nok ptg eh, tugas kita tuk udah selesai...

TK said...

Hri ni first day I g sek sbb I bertugas. Hari ni paper P.Am. Cikgu-cikgu P.Am menangis bila bersalam ngan bebudak. Dorang kata anak murid nak exam, cikgu yg suspen.

imanshah said...

saya pun bertugas untuk paper BM tadi

Pn Kartini said...

To my lovely KakCikS:)

Salam sis..:)

InsyaAllah..Moga kejayaan milik mereka..:)Thanks sis:)

Pn Kartini said...

Amin...

Salam my dear fida..:)

Berkat doa kalian..InsyaAllah..:)

Thanks:)

Pn Kartini said...

To my lovely KakErna:)

Salam sis..:)

Tiada apa yang diharapkan melainkan kejayaan dari anak2 didik...
Moga diberikan ketenangan sepjg menempuhi peperiksaan ini...

Tksh sis:)

Pn Kartini said...

To Mr LF

Salam :)
Tksh...moga doa dimakbulkan olehNya..
InsyaAllah:)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak..:)

Salam :)

Tksh utk doa kitak..mudah2an..berkat doa dimakbulkan ..
Moga anak2 didik sentiasa diberikan ketenangan tika menjawab...:)

p/s: Aukkkk....sik taukk kenakk..
memang kmk berdebar sama
bahh...aduhaii..:)

Pe2 Moga kitak sihat2 di sinun..dan bahagia selalu:)

Pn Kartini said...

To Mr Tajnur:)

Salam..:)
Pastinya kitak org penting owhh..banyak yang ktk polah..
Semmgnya kejayaan anak2 didik didambakan...biarpun tiada pengucapan t/ksh ..namun sekurang2nya..terbentuk juga mereka menjadi 'seseorang'...yang terjamin masa depannya...:)itu sudah memadai..

Pn Kartini said...

To my dear TK..:)

Salam :)
Datang utk memberi semangat..:)
Tapi yang haru birunya..ada jugak yaa cikgu menangis...aduhaii...:)

Pn Kartini said...

To Mr ImanShah:)

Salam:)

AKak lum bertugas lagii...nanti bila paper bio baru bertugas secara rasminya..pergi sekadar memberi semngat pada mereka...:)

Zaitun said...

Semoga semua yang mengambil SPM akan beroleh kejayaan dengan cemerlang termasuk anak saudara kak Zai.

ieda said...

aminnn
semoga semua calon2 berjaya
teringat lak kak zaman2 sek dulu huhuh

ibuintan said...

salam pn Tini,

semoga anak-anak didik cikgu berjaya cemerlang semuanya..

termasuk juga anak sulung, hari ni rasa serba tak kena jadinya... hanya doa yng tak putus drp ibu untuknya, tambah risau tak tau camna dirinya sbb dia tinggal di asrama

Pn Kartini said...

Salam my dear Kak Zai:)

InsyaAllah kak..berkat usaha mereka + anak saudara akak menemui kejayaannya..sama2 kita doakan yang terbaik utk mereka:):)
Thanks sis;)

Pn Kartini said...

To my dear ieda:)

Salam dear..:)
huhuhuhu...agaknya sebab tu leee kan terasa debaran di hati nii..sebb mmg zaman dulu2 time nak exam mesti longgar lutut..heheheh

Pn Kartini said...

To my lovely ibu Intan:)

Salam :)
Pertamanya thanks sudi follow blog CM yang tidak seberapa ini..:)

Keduanya..tksh tinggalkan komen utk pertama kalinya di sini..:)

Aduhaii..sis..memang dapat merasai debaran di hati seorg ibu...last year anakanda UPSR punn punyalah suspen..inikan pula SPM kan sis..:):)
moga anak akak buat yang terbaik & berjaya nanti..InsyaAllah
Tq sis:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran