CETUSAN MINDA

..Pstt!.......


Pstt!!
Jangan suspen!
Ini bukan kes rajuk 
membawa hati nan lara yaa..
:)

Persiapan untuk beralih angin je....!!
Ke mana ekk?

;)

30 comments:

ieda said...

pulak dahh kak ..
nak kemana nieeee ???

Afida Anuar said...

Kak tinie nk pi bercuti ke? aahaaa, ni musti nak pi bercuti ni maklumlah cuti sekolah kan;)

nak pi mana kak? nak ikut!..err..hehe

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Moga kitak sihat hendaknya dan sentiasa dalam rahmat~Nya..:)

Selamat bercuti kitak, bait-bait jgn lupak meli coklat ngan kamek..hehehe :P

P/S : Tengah makan di McD tok :):)

hazeleyed lady said...

Ass-salam my lovely sis Tinie
...Enjoy whatever and where ever your destiny may be be...
Take care too.

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

haaa....... mesti nak bercuti jauh tu... tengok beg pun dah tau.. hehe.. rasanya bukan balik kg.. kan.. hehe

mamawana said...

....(sedang kemas bag gak...) nak ituttt tini.....

Zaitun said...

Dalam or luar negara?
Selamat bercuti,bila balik nanti jangan lupa tayang gambar.

luahfikiran said...

SALAM,
NAK MAKAN ANGIN ATAU NAK AMBIL ANGIN ATAU NAK BUANG ANGIN ? JALAN2 CARI MAKAN !

Pn Kartini said...

To my dear ieda..:)

Salam dear..:)
hehehe..kejap ada sana..kejap ada sini ekk...aduhaii...agak2 nak ke mana yaa..;)

Pn Kartini said...

To my dear dik fida:)

Salam dear:)

betul betul betul...
memang tepat ramalan tuu..cuti2 di musim sekolah niih...:)
teka laa..teka laa..agak2 mana ekk destinasinya...hehehe..;)

Pn Kartini said...

To Mr Abd Razak:)

Salam ..:)
MOga kitak sihat2 di sinun..:)
ermm...macam tauk2 jekk kat tempat kmk tuju tukk ada byk coklatnya..terror kitak owhh:)

p/s: Kmk menunggu tukk...kul 12 lak terbang tukk...aduhaii..:)

Pn Kartini said...

To my lovely sis hazeleyed:)

Salam sis:)

Thanks sis:)

Harap akak sihat2 di sana..dan jaga diri juga yaa:)
Cuti2 apa pula plan agaknya yaa sis:)

Pn Kartini said...

To my dear Maiza:)

Salam dear:)

hehehe...aa'ahh..
beralih angin ke negeri org lakk..:):)sesekali berubah angin..ok gak kan..:):)

Pn Kartini said...

To my dear mamawana:)

Salam mama:):)

JOM!!!mai ikut ..mesti menggamatkan..+ lagi meriah gituu...;)

Pn Kartini said...

To my lovely Kak Zai:)

Salam sis:)

alahai sis...dalam dalam jekk niii..:)
InsyaAllah ...nanti nak jugak abadikan kenangan di sana di blog ini nanti...tungguuuu..;)

Moga k Zai ceria2 selalu di sana:)

Pn Kartini said...

To Mr LF:)

Salam..:)

Semualah kutt...:)
Yang pasti mesti ada jalan-jalan cari makan..tu yang tak tahan tuhh..aduhaii..:)

tajnur said...

Assalaualaikum wbt
Dah tiba masa cuti tuk, kitak ngambik peluang `makan angin` dsb. Neylah tauk, boleh mengubahkan suasana dan`anjakan paradigma`. Anyway, masa tuk juaklah kita bersedia `hari tua` kita, maksud kamek, mempelajari persediaan menuju akhirat. Byk perkara yg perlu kita ketahui, byk perkara nok dipolah sbb kita belum tauk masa depan kita tuk!
Wallahulam

DAMAI IMPIAN D'BANGI said...

Waah..dah longgok2 bag ni sis tinie, mesti plan bagus ni. Eloklah tu beralih angin, makan angin, asal jgn naik angin bila dah letih makan angin sudah..he..Selamat bercuti tinie..

kak Erna said...

salam tinie..nak pi bescuti ye..
selamat bercuti ye..

Pn Kartini said...

To Mr Tajnur:)

Salam:)
Moga kitak sihat2 di sinun..
cuti2 sekolah tuk jeklh ada peluang pjg langkahnya bersama family :)

Baguslah ktk..semmangnya ilmu akhirat jua perlu dicari..:)

Pn Kartini said...

Salam my dear sis yatie:)

Tksh sis..
InsyaAllah..harap2 tak deklah sampai naik angin tuu...:)
sesekali berada di tempat org ni..seronok jugakan sis..:):)

p/s: selain jalan2..ni..duk blogwalking jekk nihh..hehhe

Pn Kartini said...

To my lovely sis Erna:)
Salam sis..

:)tksh sis..:)

Time cuti2 ni lee ada byk masa nak berblogwalking nihh...

pe2 harap akak sihat di sana yaa..jangan tergigit jari lagi tauuu;)Take care

maiyah said...

bercuti ke.. wahh.. slmt ye ;)

Kamsiah said...

selamat makan angin la ya cikgu...cuti panjang,kan..

TK said...

Slamat bercuti yek..wonder nak gi manalah sidia sorang ni. Whatever, have a nice time!!

DrSam said...

salam pn. besar dan banyak bekalan tu, agaknya jauh juga perjalanan. Semoga perjalanan diredhai dan diberkati.

Pn Kartini said...

To my dear Maiyah:)

Salam :)
hehe..selamat balik dah ni..alhamdulillah..:)
pe2,..tq yaa:)

Pn Kartini said...

To my dear Sis Kamsiah:)

Salam:)
thannks..:)
cuti2 ..tenang2 hati seblm paper biology SPM nihh...:):)aduhai..pe2 tq yaa:)

Pn Kartini said...

To my dear TK
salam:)
thanks:)
dah sampai ke umah dah ni...
tak lah jauh perginya...dekat2 jekk niii..:):)
anyway..tq:)

Pn Kartini said...

To DrSam:)

Salam:)
tksh..:)
Tidaklah jauh destinasinya..Sekadar bwk anak2 bercuti..:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran