CETUSAN MINDA

..Cerita Ceriti..




Assalamualaikum
:)


n3 kali ini
Nak santai je
Rasanya dah lama tak post n3
dairi bergambar ni
:)

LAst n3 pasal dairy di sini
Cerita ceriti lam cuti
& n3 kali pun tentang cerita ceriti lam cuti juga
Sebagai kenangan kepada tuan blog
:)
Cuti sekolah  kali ni..
Tuan blog  tak ke mana2
Kiranya dapatlah siapkan markah bio trial spm ni
:
:
V
 Macam biasa..bila menanda kertas jawapan ..
Ada je yang menyentap perasaan..
Uishh!
Tapi tak apa..buat salah sekarang....masih ada masa utk di'asak'
SPM nanti ..in Sha Allah 
anak2 didik kan  buat yang TERBAIK..
aaminn..
:)



Cerita :
:
:
:
:
:
V

MAin masak2 
bersama Chef Aisha
:p
:
:
V

Menu save budget namanya!..
Piza Roti Pita + mashed potatoes&gravy
Anakanda Sha memang suka sangatlah menolong!
Senang kerja makbonda
:)

eemmm....Piza save budget just guna pemanggang ajaib je!
(kes malas nak ambil oven yang ber'kurun' duk atas kabinet!erkk!..)
Mashed potatoes..lum master lagi tu..sos belum mencapai piawaian
Tapi tak pe...satu2 masakan..kalau nak betul2 menjadi..kena try banyakkkkk kali
(ayat penyedap hati...memotivasi diri skit)





Ceriti :
:
:
:
:
V
Anak lelaki Vs Anak Perempuan
Memangggggggggg  jauh beza karektor
Memang tak nafilah kan
Yang abang....biasalah nama pun lelaki
Cuma Alhamdulilah
Bab2 study mengadap buku tak perlu makbonda suruh
:)
Yang adiknya
Japp
:
:
:
:
:
V
 ermm....sekali tengok meja Aisha..nampak cam study sakan jeee..
Rupanya..ops!
Dah pandai nak bergaya tuuu..
Uishh!
Tak cukup majalah ...buat 'research' lakk lam tennet
Aduhaii



Apa2 pun 
Itulah ragam anak2
Mereka juga lah penghibur hati
Anugerah Ilahi
:)
Syukur

MOga mereka menjadi anak2 
yang soleh & solehah
Aamin...


:)


Okaylah
Sekian
Kenangan dalam Cuti!
:)

Pinjam gambar anak sedara yang
tomei tomei achik nihh!
:)





SMILE!








2 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:)

Bagus juak sesekali cuti sekolah habiskan masa di rumah, dapat juak kitak nangga anak-anak mengayakan minat masing-masing..:)

Kamek pun sama kali tok, sik pergi cney-cney, biasalah kamek dengan terapi air di awal pagi dan diikuti dengan physioterapy selepas itu.

:)

Pn Kartini said...

Waalaikumusalam:)

Aduhai..bagus kitak ..siap berterapi air ya..pasti menyihatkan:)
Moga kitak dipeliharakanNya kesihatan ..aamin
:)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran