CETUSAN MINDA

Oh June!!

Jun 2009...myspace layouts
Memberi kenangan yang bermakna ...

Pertamanya..sudah pasti diri ini sendiri..yang akan melangkah seangka lagi usia.fuhh!!Seperti biasa..Happy Birthday To Me...!!myspace glittersSemoga dimurahkan rezki dan dilimpahi keberkatanNya...Amin..
Yang lucu..ada pulak yang nak 'interframe' pada hari yang sama..ish4....dan kita jugak yang duk sakan tempah kek untuk someone ni...ermm..
Kiranya adalah orang ke-dua yang akan mengingati 7 June ...So....untuk yang berkenaan ..free myspace layouts

Ketiga...To My Lovely Sis..WA...
Hanya menunggu masa..
Sentiasalah berdoa padaNya agar dipermudahkan galanya..Semoga dikurniakan baby yg sihat & comel!!Macam mak saudaranya ni..Ehem!!hehe..

profile editor

Peringatan utk Wa....dan jua untuk bakal ibu sekalian :
* Apabila seseorang perempuan mengandung janin dalam rahimnya, maka beristighfarlah para malaikat untuknya. Allah SWT. mencatatkan baginya setiap hari dengan 1.000 kebaikan dan menghapuskan darinya 1.000 kejahatan.

* Apabila seseorang perempuan mulai sakit hendak bersalin, maka Allah SWT. mencatatkan baginya pahala orang yang berjihad pada jalan Allah SWT.

* Wanita yang bersalin dapat pahala tujuh puluh tahun sholat dan puasa serta setiap kesakitan pada satu uratnya, insyaa Allah bagai mendapat satu pahala haji.

* Apabila seseorang perempuan melahirkan anak, keluarlah dia dari dosa-dosa seperti saat ibunya melahirkannya.2 comments:

Abd Razak said...

Salam...:)

mauk kenak ingat tok besday kitak bulan jun...happy belated birthday :):)

Pn Kartini said...

Salamm..;)
:):)Tkasihhh..
Moga next year kitak ingat besday kamek tukkk..:):)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran