CETUSAN MINDA

Banyak Khasiatnya...






ermm...
Memang tahu banyak khasiat..
Tapi 
bila disuruh telan...
Rasa cam tak leh telan jekk..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
V

erk!



6 comments:

❤Kamsiah❤ said...

kalau dalam kapsul..boleh la telan..

Abd Razak said...

Assalamualaikum..:)

Guna dengan goreng telur boleh kot atau gaul dengan nasi panas...best!

Just as a reminder banyak olive oil di pasaran adalah FAKE...

Acik Erna said...

Assalam tini..kalau acik pun tak sanggup

Tihara said...

saya ada juga amalkan telan olive oil ni..
kadang tu tebeli jenis pedas..
rasa semacam je tekak ni :)

Teacher Basariah said...

salam kak..sy minyak zaitun ni guna bila masak piza dan grill je kak..huhuh..klu telan gitu je rasa melekat kat tekak..huhu

Pn Kartini said...

To my lovely sis kamsiah:)
betul tu sis..tak dek lah terasa sgt minyakkkk zaitunnya tuu..:):)

To Mr Abd Razak:)
Waalaikumusalam:)

Sik pernahlah pula kamek polah cam kitak madah tuk..:)satu idea yang bagus tu..
Bila dah banyak di pasaran..yg mana satu tiruan -aslinya pun sik kita tau..aduhai

To my dear achik erna:)
salam kak..
samalah kita kan..lum telan tapi cam terasa2 ketidaksedapannya..uhh!

To my dear sis Tihara:)
Tq sudi ssinggah ke sini:)
mungkin kalau bila yang berkapsul..kurang sikit keterasaannya kan..:)

To my lovely dik TB:)
Salam my dear..harap dik TB kita dah sepenuhnya sihat ya:):)
Rajin pula adik kita ni buat pizza yaa..mesti best!Kiranya pizza sihat kan..sebab berminyakkan zaitun;)

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran