CETUSAN MINDA

... Hangat2 Tahi Ayam!??!!



Susah juga yaa
Bila tak konsisten dengan sesuatu..
Cam berblog juga...
Dulu memang sentiasa berkobar2..
Sekarang..
Slowww bagaikan siput utk meng-updatenya!
Ini yang dikatakan Hangat2 Tahi Ayam kutt..
ermm..
Sama kes dengan Hangat2 Tahi Ayam niii juga
Pasal pengambilan supplement..
Kejap Usana...Kejap Biolife..Kejap Shaklee..
Lepas2 ni..apalah pula!
Dulu beria dengan pemakanan organik Melliea..
Then bertukar ke Herbalife!
Tup2..
Ada pula sampaikan citer yang herbalife berbahaya!!!
"Boleh rosak kidney...
nama jee HERBA-life..tapi bukan pun herba...
beri kesan dalam  jangka panjang.....bla..bla..bla.."
Apatah lagi bila cuba google2 
pasal herbalife
Ada terjumpa artikel yang mengesahkannya!
Uhh!
Sebab musykil maka....hati dah mula tawar utk berherbalife!!
Rasanya dah masuk 5 bulan tinggalkannya..!
Sepanjang tempoh tu...diri masih juga tertanya2..
Betulke Herbalife BAHAYA!!???
Kalau bahaya...mesti dibekukan penjualannya..
ermm..
Cuba utk think positive!
Dan 
Hari ini..
:
:
:
:
V
 Baru dapatkan dari pengedar tadi!!!
...try vanilla utk di + dengan perasa cappucino yang masih berbaki!
:)


Sempat juga tadi..
bergoogle2 dan terjumpa blog pasal
Banyak juga tips darinya..
(tq sis noe..)
:)


Moga kali ni..
Tidak lagi
Hangat2 Tahi Ayam!!!!
 :P








4 comments:

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Hangat-hangat tahi ayam dalam perkara harus sik apa, asalkan dalam perkara bab ibadah kena istiqamah.

Ohh...sering sangat kita dengar apa yang kita cerita tok, macam suatu ketika dahulu Golden Churn Butter tidak halal. Selepas itu setelah dikaji dengan teliti rupanya tidak.

Kamek tok ada juak orang syorkan herbalife, masa kamek jogging lak tu orang promote...aduhai..:)

mamawana said...

Assalam,

Supplement ni penting. Mcm2 ada Herbal life, K-Link, Cosway, dari Tupperware dll. Mwana cuba yg paling murah antara yg ada di pasaran. Ikut budget. Janji sihat dan awet heeeeeeeeeeeee...

Acik Erna said...

assalam tini..acik baru nak cuba herbalife..betul ke bahaya ni..

Acik Erna said...

assalam tini..acik baru nak cuba herbalife..betul ke bahaya ni..

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran