CETUSAN MINDA

..Alahai Tomei-2!..



Cuti-cuti..
Sakan merakam gambar!
 :P

Atas permintaan my sis..
yang nak sesangat nengok gambar anak sedara


MaKa Tuan blog
tolak ke tepi ke'busy'annya..
Semata2 nak memenuhi harapan my sis yang teringin bebenor nak
tatap wajah  terkini anak sedara tomei2 sorang nii!
 :)
 :
:
:
V
 ...sakan menunggu !
At last..dapat jgk ambil wajah bb senyum lam tidur! :)

Wajah selepas mandi pagi!
 ..kenyang perut..terus Zzzzz

Ops!..Seksilah pulak...


:)

Sekian..
Rakaman wajah 
Anak Sedara..




p/s:
To my bro...

"gambar bb  org sana  jauh bangattt lee..
tak ter'snap' mak sedaranya ni haaa.."
:P

8 comments:

DrSam said...

Salam.

Sejuk mata tengok jernihnya rupa bayi.

mamawana said...

Salam Pn Kartini

Ololo...comel comel caiyang caiyang...Bahagianya menatap wajah syurgawi ini

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Gambar baby tok tengah tidurlah paling cute macam-macam gaya..:)

Moga kitak sihat hendaknya di sana..

:)

Latifah said...

Bila tengok wajah baby kan, tenang dan damai je rasa hati...
Wajah yang suci bersih dari dosa, wajah anak-anak syurga.
:')

Nur-nba said...

Memang comel.. ♥

Ibuhani said...

welcome to anak sedara yg comeii.....smoga jd anak yg baik dunia akhirat.

cik yet said...

tksh la kerna rajin meng-upload gambo2... sekali-sekala kena la curi time lari dari kebizian keja sekolah tu...
haa, baru dapat tengok dia, anak sedara ku.....comellnya dia...semoga menjadi anak yg soleh. amin

cHeRyNa PiReS said...

Comel:)

Mesti dia berbau syuga kan? :D
Semoga jadi anak yg soleh...

LISTEN TO QURAN

Listen to Quran